Σάββατο 7 Ιουνίου 2014

Αμνησία-Αλαζονεία

Στον καιρό που η Χώρα περνά την «μεγάλη στέγνα» όπου έχουν...«μαραθεί» τα πάντα, οι πολιτικοί και οι πολιτικάντηδες...«μυαλό»...δεν έβαλαν.
Για τους 325 Δήμους και για τις 13 Περιφέρειες «μπαίνουν» στην μάχη της κάλπης 90.000 υποψήφιοι.
Σ' αυτή την «παράξενη» και όμορφη Χώρα ΟΛΟΙ μας «απαξιώνουμε»...λεκτικά...τους πολιτικούς ΚΑΙ την πολιτική (ΑΥΤΟΥΣ που κατέστρεψαν και λεηλάτησαν τη Χώρα ΚΑΙ εξαθλίωσαν φτωχοποιώντας τους πολίτες ΤΗΣ), ΠΡΑΚΤΙΚΑ, όμως, με την «παρουσία» μας και τη «συμμετοχή» μας, ΕΠΙΚΡΟΤΟΥΜΕ και «ΒΟΗΘΑΜΕ» να συνεχίσουν το...«ΕΡΓΟ»...τους!!!
Απ΄την άλλη μεριά οι επαναστατημένοι «αριστερίζοντες» και...ΨΥΧΟΠΟΝΙΑΡΗΔΕΣ έχουν...«πάρει»...την αποκλειστικότητα της...«σωτηρίας» της Χώρας απ΄τα «Μονοπώλια» και τους...«κερδοσκόπους» (λες και υπάρχουν...«χασοσκόποι»...) οι των...ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ έχουν ανακοινώσει την...κομματική...ΣΤΗΡΙΞΗ τους σ΄ΟΛΗ τη Χώρα, κι΄εκείνοι την...δέχθηκαν.
Θέλουν, λέει, μέσω των ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ εκλογών, ΜΕΣΩ των ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ εκλογών και ΜΕΣΩ των ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ να...«ρίξουν»...την Κυβέρνηση.
ΑΥΤΟ...είναι μια «λογική» ΠΟΥ: ΘΑ «αυξήσει» τον τουρισμό, ΘΑ «αρχίσουν» επενδύσεις, ΘΑ...«επανέλθει» ο μισθός και η σύνταξη στο 2009!!!

ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: