Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Προς την...«ΕΛΙΑ»

ΟΤΑΝ η καταστροφή της Χώρας ήταν προ των πυλών.
ΟΤΑΝ η «ανημποριά», η φτωχοποίηση, η αναξιοπρέπεια και η κατάθλιψη του Ελληνικού Λαού έγινε...«καθημερινότητα» ΤΟΥ (με τις όποιες ευθύνες και του ίδιου), ΤΟΤΕ όλοι έπρεπε να ενοχοποιήσουν ΚΑΠΟΙΟΝ. ΤΟΤΕ...έπρεπε...να «τιμωρήσουν»...ΚΑΠΟΙΟΝ για την...«κατάντια».
Για ΜΙΑ...«ιστορία» που άρχισε να διαμορφώνεται απ΄το 1974, ΕΠΡΕΠΕ, κάποιοι, να «τιμωρηθούν»...ΣΗΜΕΡΑ.
Για ΜΙΑ...«ιστορία» που την έγραψαν ΑΤΟΜΑ (που, για κακή της τύχη, έτυχε να...«κουμαντάρουν» ΑΥΤΗ την άμοιρη ΧΩΡΑ)
Πολιτικά ΕΜΠΡΙΜΕ ΑΤΟΜΑ που...μαζί...με τον...οικογενειακό-φιλικό-επιχειρηματικό ΚΑΙ...«γκομενικό» τους ΙΣΤΟ...«ΣΚΟΤΩΣΑΝ» τη ΧΩΡΑ και που σαν άλλοι...«ιερόσυλοι»-«νεκρόφιλοι» και «τυμβωρύχοι»...«εσκύλευσαν» επ΄ΑΥΤΗΣ, «ξεσκίζοντας» ΚΑΙ τους πολίτες ΤΗΣ!!!
Ο απαξιωμένος και προδομένος ΛΑΟΣ...«τιμώρησε» ΑΥΤΟΝ που βρέθηκε τελευταίος στο...«πηδάλιο».
«Τιμώρησε» το...ΠΑΣΟΚ και από 45%...«το ΄φτασε» στο...5%.
Πολιτικά...«ρεμάλια» ΠΟΥ: ή «έχασαν» ή «έχαναν» την...κουτάλα...ΜΕΤΟΙΚΗΣΑΝ.
ΛΕΣ...κι΄έφταιγαν...τα κόμματα κι΄ΟΧΙ οι ΙΔΙΟΙ με τις προσωπικές κι...«ελεεινές» ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ και λειτουργίες τους ΜΕΣΑ από...ΘΕΣΜΟΥΣ που...«υπηρέτησαν» ΟΠΩΣ...«υπηρέτησαν», κατάφεραν ΝΑ...«ριμάξουν» τη ΧΩΡΑ...ΚΑΤΑΚΛΕΠΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ.
Απ΄το 2012 μέχρι ΣΗΜΕΡΑ ιδρύθηκαν στην Ελλάδα 14...ΝΕΑ...κόμματα.
Συχνά το...ΝΕΟ...συναρπάζει.
Σε τούτη ΔΩ τη ΧΩΡΑ  ΟΠΟΥ το πολιτικό σύστημα έχει ΥΠΟΣΤΕΙ σημαντική ΦΘΟΡΑ. ΟΠΟΥ η παραγωγικότητα είναι ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ. Όπου...ανταγωνιστικότητα...«άγνωστο». ΟΠΟΥ ανάπτυξη...«ΤΕΛΟΣ»
ΟΠΟΥ το πολιτικό «σύστημα» ΠΟΛΥΔΙΑΣΠΑΣΤΗΚΕ, υπονομεύοντας την...«ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ» της ΧΩΡΑΣ, ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ οι,...εν δυνάμει..., «ΣΩΤΗΡΕΣ»...επιδίδονται ΟΛΟΙ σ΄έναν «ναρκισσισμό...διαφορών» ΤΟΥΣ που πίσω κρύβει έναν...«κυνισμό...συμφερόντων»
ΑΥΤΟ...δείχνει ΠΩΣ κανένας πολιτικός ΔΕΝ...«έβαλε»...μυαλό.
Προσπαθούν ΑΚΟΜΑ να μας «κοροϊδεύουν» (θεωρώντας μας...παμπουϊνους) πως για Ο,ΤΙ έγινε «φταίγανε» τα ΚΑΚΑ...παλιά κόμματα και...«φτιάχνουν» ΝΕΑ κόμματα να μας...«ΣΩΣΟΥΝ»
Είν' ΟΛΟΙ αυτοί που με την «πειθώ» ΤΟΥΣ με τα...«μαυρογιαλούρεια» ΘΑ τους και που καπηλευόμενοι ΤΟ «ευκολόπιστο» του Έλληνα και τις ΕΛΠΙΔΕΣ ΤΟΥ, έπεισαν το 60% των ψηφοφόρων ΝΑ: «κάνει» ένα κόμμα διαμαρτυρίας κάποιων...«συνιστωσών» της ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΜΕΝΗΣ Αριστεράς, από...4%...σε 20%. ΝΑ: «κάνει» ένα «μόρφωμα» ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ κι΄επικίνδυνο από 0,3%...σε 8%.
«ΕΚΑΝΕ», τελικά, ΑΥΤΟ που λέει ο θυμόσοφος ΛΑΟΣ μας «θύμωσε ο καλόγερος κι΄ έκοψε τα αρχίδια του»!!!
Και...καλά...οι...«καλόγεροι»...ΑΥΤΟΥ του είδους, έτσι κι΄αλλιώς, και που...τα ΄χαν...ΔΕΝ τα...«χρησιμοποιούσαν» γιατί ήσαν...«αδελφές»
Εμείς όμως ΤΙ φταίμε που ΜΕΤΑ την «κατάντια»...ΔΕΝ μπορούμε να τα...«χρησιμοποιήσουμε»;;;
Κι΄ΕΠΕΙΔΗ, ΟΛΟΙ (υποκρινόμενοι) εκπλήσσονται με τα πρόσωπα που απαρτίζουν την «ΕΛΙΑ», αγνοώντας πως...ΠΑΡΘΕΝΟΓΕΝΝΗΣΗ...έγινε ΜΟΝΟΝ μια φορά, φίλοι της «ΕΛΙΑΣ» η τελευταία ευκαιρία ΣΑΣ είναι ο...«χρόνος» Ο...μετά τις διπλές εκλογές. Μετά τον Ιούνιο του 2014 ΠΟΥ η ΧΩΡΑ θα...«γεμίσει» από πολιτικά ΚΑΙ κομματικά...«συντρίμμια»
ΤΟΤΕ είναι η μοναδική ευκαιρία για ΟΣΟΥΣ: ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ-ΘΕΛΟΥΝ και ΕΧΟΥΝ...«αδένες» ΝΑ προσπαθήσουν να «ΣΩΣΟΥΝ» τη κατεστραμμένη ΠΑΤΡΙΔΑ «μέσα» από μια ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ του ΕΜΕΙΣ και όχι του  ΕΓΩ, «μέσα» από ΤΟ...«συγκεκριμένο» με ΑΡΧΕΣ-ΘΕΣΕΙΣ και ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ και με «ΚΑΘΕΤΗ» ΡΗΞΗ με το...παρελθόν...με το...«ΣΥΣΤΗΜΑ»...με τα...«συμφέροντα».
ΑΝ το «λέει» η περδικούλα ΣΑΣ τολμήστε ΤΟ.
ΑΝ έχετε...ελλιποβαρείς...«αδένες» στα...ΤΣΟΛΙΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: