Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Για την αποκατάσταση της αλήθειας σχετικά με άρθρο Τοπικής Ιστοσελίδας

Διαβάζοντας ένα «κείμενο» (Η ιέρεια των μνημονίων καλεσμένη του δήμου Καισαριανής στα "Ξύλινα"..!κάποιου κυρίου Τ. Αλεξανδρόπουλου  που με «αφορά» ΑΜΕΣΑ θεωρώ υποχρέωσή μου να του αφιερώσω μερικές…αράδες!!!
Αγαπητέ κύριε στην «πρεμούρα» σου και στην αγωνία σου να φανείς συνεπής προς τις… «υποχρεώσεις» σου «πέφτεις» σε ανακρίβειες, ΙΣΩΣ από ελλιπή πληροφόρηση κάποιoυ… που παραβρέθηκε εκεί.
Για την αποκατάσταση της αλήθειας θα ‘θελα να σου πω τα εξής:
Όσον αφορά το…«ιέρεια» (η έκφραση είναι θέμα…ήθους-ευπρέπειας-ευγένειας-αγωγής ΠΟΥ δεν είναι διαπραγματεύσιμα. Ή τα ΄χεις ή δεν…τα ΄χεις) θα ‘πρεπε να ξέρεις γιατί είσαι μεγάλο παιδί το ρόδο όπως και να το πεις το ίδιο θα μοσχοβολά πάντα.
Δεν είσαι ο μόνος που εντέλλεσαι να εκφράσεις τον ΦΟΒΟ που προκαλεί η πρωτοβουλία των «58» σε ΚΑΠΟΙΟΥΣ. Στην αγωνία σου να φανείς…«άξιος» στους…«εντολείς» σου ανοίγεις τον ανεμιστήρα της λάσπης προς ΚΑΘΕ κατεύθυνση.
Σχετικά με τον «κύριο» που σου μετέφερα Ο,ΤΙ…«έβγαλες» ΔΕΝ με ξενίζει γιατί όπως στο μυστικό δείπνο υπήρχε ένας Ιούδας έτσι και σε ένα ανοιχτό και ελεύθερο «δείπνο» 17 φίλων θεμιτό είναι να υπάρχει, ενίοτε, και ένας συκκοφάντης.
Αυτός όμως δεν πήρε «αργύρια», απλά πλήρωσε όπως και οι υπόλοιποι τα δέκα (10) ευρώ του ρεφενέ.
Η Αθηνά Δρέττα (η Ιέρεια) είναι φίλη μου και την κάλεσα για να μας ενημερώσει σχετικά με το εγχείρημα των «58» έχοντας ΙΣΩΣ περισσότερη αγωνία για το «κατάντημα» της Χώρας μας, από σένα, προτιμώντας την συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων απ΄τον ηλεκτρονικό διασυρμό όσων δεν συμφωνούν μαζί μας.
ΟΥΤΕ, λοιπόν, η Δημοτική Αρχή, ούτε κάποιοι…ΔΥΟ (2)…οργάνωσαν την…«Μερκέλεια κατήχηση»
Το φιλικό κρασί το οργάνωσα ΕΓΩ και λέγομαι Καϋμενάκης Γιάννης (να πάρεις ΣΩΣΤΕΣ πληροφορίες για μένα) και έχω «σώας τας φρένας» (έτσι λένε).
Το ΑΝ οι προσκεκλημένοι ήσαν «υψηλοί» ΘΑ το κρίνουν ΟΣΟΙ…μπορούν…βλέποντας τον ίσκιο τους το απόγευμα…ΔΕΝ «θεωρούν» ότι είναι…πέντε μέτρα.
ΔΕΝ θα «πλησιάσω» ΚΑΝ την αμετροέπεια σου. Θα σου απαντήσω (γιατί το θέμα αφορά ΕΜΕΝΑ) με δυο σειρές του Μενέλαου Λουντέμη:
«΄Κείνο το βράδυ σώπαιναν οι Λύκοι γιατί ούρλιαζαν άνθρωποι»
Καλό ταξίδι στον δρόμο που διάλεξες
Καϋμενάκης Γιάννης
Καισαριανή


ΥΓ.: Υποθέτω ότι, στο πλαίσιο της πολυφωνίας, της Δημοκρατίας, του πλουραλισμού, θα αναρτήσεις την απάντησή μου στην ιστοσελίδα σου http://www.kessariani-vironas.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: