Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

To...«KΡΑΤΟΣ» όπως το...καταντήσατε

Στη Χώρα μας με το «ΚΡΑΤΟΣ» με ΟΛΕΣ τις «συνιστώσες» του (ΔΕΚΟ...οργανισμούς επί...οργανισμών, που οι περισσότεροι εξ΄αυτών...«έγιναν» για να...«γίνουν»), πάσχει. Νοσεί. Επί χρόνια...εκκόλαπτε μια εσωτερική ΚΡΙΣΗ που το 2009...«έδεσε» με την παγκόσμια ΚΡΙΣΗ και έγινε...«αγιάτρευτη». Ένα «ΚΡΑΤΟΣ» που για 60-70 χρόνια ήταν «Φέουδο» στους πολιτικούς «πλιαστικο-κατσαπλιάδες»
Ένα «ΚΡΑΤΟΣ» εφαλτήριο ανέληξης των λογής-λογής ΠΡΑΣΙΝΟ-ΚΟΚΚΙΝΟ-ΜΠΛΕ συνδικαλισταράδων που ΚΑΝΕΙΣ τους δεν δούλεψε, έτρεχε ΟΜΩΣ με την ντουντούκα για τα «συμφέροντα» του εργαζομένου, αδικημένου ΠΑΝΤΑ από τον κερδοσκόπο βιομήχανο (λες και υπάρχουν...χασοσκόποι βιομήχανοι).
Αν αναφερθώ σε ονόματα συνδικαλισταράδων που έγιναν Υπουργοί-Βουλευτές-Δήμαρχοι ΚΑΙ τους ρωτήσω πότε-που-πόσο δούλεψαν...δουλεύοντας στο...«μετερίζι» και ΟΧΙ δουλεύοντας τους....υπόλοιπους, υπάρχει κίνδυνος να μου κάνουν μήνυση, κι΄ΕΠΕΙΔΗ δεν έχω ασυλία όπως ΑΥΤΟΙ, θα μου φορέσουν...ριγέ πιτζάμες...!!!
Ένα άναρχα δομημένο, υπηρεσιακώς, «ΚΡΑΤΟΣ» (Υπηρεσία που...«θέλει»...10 έχει 37 υπηρεσία που «θέλει» 40 έχει 12...ΕΛΕΟΣ). («μπαίνει» εκλιπαρώντας και...«γλύφοντας» ΣΑΝ...καθαρίστρια και βρίσκεται...Γραμματέας του κομματικού Διευθυντή και τον χώρο του...καθαρίζουν...ιδιωτικά συνεργεία καθαριότητας. ΝΑΙ, έτσι συμβαίνει εδώ και 40 χρόνια ΚΑΙ δεν θέλω αντίρρηση!!!)
Ένα άναρχα δομημένο ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ...«ΚΡΑΤΟΣ» που παρ΄ΟΛΕΣ τις «αδυναμίες» ΤΟΥ δεν παύει να είναι ΠΗΓΗ παροχής: δημοσίων αγαθών: παιδείας-υγείας-Ασφάλειας-δικαιοσύνης ακόμα και πολιτισμού.
Το «θέμα» είναι πόσο...αποδοτικά, ποιοτικά και ποσοτικά τα παρέχει.
Για όλα ΑΥΤΑ επί δεκαετίες τα ευρωπαϊκά Ταμεία διαθέτουν άπλετα πόρους επί...πόρων.
ΠΟΙΟΙ τα διαχειρίστηκαν; ΠΩΣ τα διαχειρίστηκαν; ΠΟΥ πήγαν τα λεφτά; ΠΟΙΟΙ τα ενθυλάκωσαν; ΠΟΣΟΙ-ΠΟΙΟΙ και ΠΌΤΕ...τιμωρήθηκαν;;;
Ακούμε επί 3 χρόνια ΓΙΑ: εξυγίανση και μεταρρυθμίσεις. Για να...φτιάξει κανείς ομελέτα ΠΡΕΠΕΙ να σπάσει αυγά.
Για να γίνει εξυγίανση και μεταρρυθμίσεις ΘΕΛΕΙ...«συγκρούσεις» με ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ πρακτικές (εκείνες που διαμόρφωσαν ΕΤΣΙ το...«ΚΡΑΤΟΣ» που, δυστυχώς, συνεχίζονται ΑΚΟΜΑ!!!) ΘΕΛΕΙ...σχέδιο.
ΘΕΛΕΙ...συναίνεση και ΟΧΙ επαναστάσεις με τα «ΔΑΝΕΙΚΑ»...φυσεκλίκια του ΑΡΗ!!! και τους έμμισθους...καδρονο-φόρους παρέα με τους...«γνωστούς-αγνώστους»...κουκουλοφόρους!!!
Η επιλογή, των....«ΣΩΤΗΡΩΝ» μας για ποιοτική εξυγίανση και μεταρρυθμίσεις, ΝΑ...«κλέψουν» τα δώρα απ΄τους συνταξιούχους και τα επικουρικά, καθώς και τη μείωση των μισθών και συντάξεων και 40% και ΝΑ απολύσουν 15 με 20.000 κόσμο είναι ΛΑΘΕΜΕΝΗ και ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ.
Αλλάξτε τακτική. Αλλάξτε...«πουριά» ΟΣΟ είναι ΝΩΡΙΣ.
Σας διαλάθει, προφανώς, της λογικής ΠΩΣ: ο εξαθλιωμένος-καταθληπτικός-φτωχοποιημένος-καταΞεσκισμένος και προΑυτοκτονικός Έλληνας θα...αρπάξει τα κλαδευτήρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: