Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

ΝΑ γιατί ΑΥΤΗ η Χώρα για ΝΑ γίνει «ΧΩΡΑ» πρέπει να αλλάξουν εκ βάθρων ΟΛΑ

ΟΣΟ ζω (είμαι 73 χρονών) να «κυριαρχούν» στο ελληνικό πολιτικό και όχι ΜΟΝΟΝ γίγνεσθαι έννοιες: «επιλεκτικότητα». «ΕΓΩ» (ποτέ...εμείς). «Κατά το Δοκούν». «Μίζες». «Ανισότητα». «Οικογενειοκρατία» και τέλος: «Για ΟΛΑ φταίνε οι «άλλοι...ποτέ...εμείς»
ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ φορολογική...εθνοκάθαρση...ΑΚΟΜΑ και στην...«παρέα» του lifestyle.
EΠΙΛΕΚΤΙΚΗ...εθνοκάθαρση...των..ΕΚ...των ΕΜΠΡΙΜΕ πολιτικών της Ελλάδος...λωποδυτών, απατεώνων, επίορκων, κλεφτών, ΟΦΣΟΡιστών και ΟΛΩΝ των ειδών ΑΥΤΗΣ της συνομοταξίας...ερπετών.
Χιλιάδες τέτοιου είδους ΕΡΠΕΤΑ έχουν «σκυλεύσει» επί του πτώματος της Έρμης της Χώρας κατακλέβοντας το Δημόσιο Χρήμα ΚΑΙ φτωχοποιώντας, ξεσκίζοντας το 80% των πολιτών.
«Επιλεκτικά» τιμωρήθηκαν ΕΝΑΣ...«μαιτρ» και ΔΥΟ πολιτικοί (Λακής Γαβαλάς και Άκης Τσοχατζόπουλος-Βασίλης Παπαγεωργόπουλος)
Θα μου πείτε πως ΑΝ τους...«μπαζώσουμε» ΟΛΟΥΣ θα χρειασθούν, τουλάχιστον, 3 φυλακές και με τέτοια ΚΡΙΣΗ με τί λεφτά να τις κατασκευάσουμε!!!
Βάλτε μπροστά την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ...εθνοκάθαρση...αντράκια μου, γιατί το πόπολο ξύπνησε (χόρτασε επισημάνσεις και υποσχέσεις και ΑΠΑΙΤΕΙ «πράξεις») σας σιχάθηκε και ΕΚΕΙ που το «φθάσατε» είναι έτοιμο να αρπάξει τα...ματσούκια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: