Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Βαγγέλης Βενιζέλος στο «συμπόσιο»

α) «Η επανεκκίνηση της πραγματικής οικονομίας πρώτη προτεραιότητα της Κυβέρνησης»
β) «Ξέρουμε τα όρια αντοχής της Κοινωνίας»
γ) αποκατάσταση της «ρευστότητας» (οξυγόνο) στην Αγορά

Ξεκινώντας απ΄τη β) επισήμανση του Βαγγέλη θα τον ρωτήσω ΑΝ...ξέρει...τα όρια...ΑΝΟΧΗΣ της Κοινωνίας.
ΚΑΙ...τί...κάνατε για να ΜΗΝ υπερβεί τα όρια αντοχής της η κοινωνία; Ο πολίτης είναι στο «καναβάτσο», είναι φτωχοποιημένος-απελπισμένος και προαυτοκτονικός.
Το...τί πρέπει να γίνει και το...πότε θα γίνει ποιός θα μας το πει; Μήπως το πολιτικό...«σύστημα» αφήνει να το αντιληφθούμε μόνοι μας όταν οι μισοί θα ΄χουν αυτοκτονήσει και οι άλλοι μισοί θα ΄χουν πάρει τα όπλα...όταν θα τους έχετε «πάρει» τα σπίτια και την υπόλοιπη σύνταξη.
Η α) επισήμανση του Βαγγέλη καθώς και η γ) επισήμανση άπτεται της «λειτουργίας» του τραπεζικού συστήματος και των γνωστών πάντα τραπεζιτών, οι οποίοι τα υπερκέρδη τα πάνε (ανενόχλητοι) στα νησιά Κεϊμάν και σε άλλους οικονομικούς «παραδείσους» ΚΑΙ τη χασούρα την επωμίζεται το ΕΘΝΟΣ με τα ΕΠΑΧΘΕΙ Δάνεια των εκατοντάδων δις € με εγγύηση τα δώρα ΜΟΥ, την περικοπή κατά 40% των μισθών και των συντάξεών ΜΟΥ. Δηλαδή το «ξέσκισμα» του 80% του Ελληνικού Λαού.
Βαγγέλη μου από την...ανακεφαλαιοποίηση των Τραπεζών με 100 δις εγγυήσεις και 50 δις cash πότε και σε ποιους έδωσαν «οξυγόνο» και πού είδες την επανεκκίνηση της οικονομίας...Βαγγέλη μου;

Δεν υπάρχουν σχόλια: