Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

«Φοβικές αλήθειες»

Σαν Χώρα και σαν πολίτες «φτάσαμε» (μας έφτασαν) στο μηδέν. Στο απόλυτο κενό.
«Φορτώσαμε» (μας…φόρτωσαν)…απόγνωση-κατάθλιψη-απελπισία και ενοχές…(τις…ενοχές…ΤΟΥΣ)
Ήρθε η ώρα, πλέον, να αρχίσουμε να κοιταζόμαστε στα «μάτια» που μέχρι ΤΩΡΑ το ΄χαμε…ξεχάσει.
Ήρθε η ώρα να ΞΑΝΑβρούμε το…μέσα μας
Ήρθε η ώρα να ΞΑΝΑψάξουμε το…μαζί
Ήρθε η ώρα να ΞΑΝΑνιώσουμε την…«ανάγκη» της επικοινωνίας μεταξύ μας
Σ΄αυτή την έρμη τη Χώρα διαπιστώνει, πλέον, κανείς, εκ του αποτελέσματος την πολιτική ανεπάρκεια.
Οι ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ πολιτικοί είναι «δέσμιοι» των ιδιωτικών τους…στιγμών. «Δέσμιοι» των αγορών. «Δέσμιοι» του τραπεζικού…«συστήματος». Των Τραπεζών και των τραπεζιτών που με ΕΥΘΥΝΗ και…«συνεργασία» ΚΑΠΟΙΩΝ διαχρονικών ΕΜΠΡΙΜΕ πολιτικών…«ρεμαλιών» ιδιωτικοποίησαν τα κέρδη ΤΟΥΣ και…ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΣΑΝ τη…χασούρα ΤΟΥΣ.
Ποιος θα διαφωνήσει, αδέλφια, από ΣΑΣ που το διαβάζετε ότι: απ΄τα 500 περίπου δις ευρώ που το ΕΘΝΟΣ χρωστάει σε Δανειστές και που τα ξεχρεώνει απ΄τα δώρα ΜΑΣ, το «κουτσούρεμα» των συντάξεών ΜΑΣ, των μισθών ΜΑΣ, του επικουρικού ΜΑΣ (το…ΜΑΣ…«αντιστοιχεί» στο 90% του ελληνικού λαού), απ΄τα 500 δις, λοιπόν, τα 200 δις τα…«πήραν» οι Τράπεζες, τα 100 δις τα «πήραν» οι ΛΗΣΤΕΣ των ΛΙΣΤΩΝ με την «παρέα» ΤΟΥΣ (ΜΕΓΑΛΟεργολάβοι-καναλάρχες-εκδότες και δεκάδες πολιτικοί όλων των αποχρώσεων που εξ΄αυτών ΜΟΝΟΝ το 1% είναι φυλακή) 
Ποιος θα διαφωνήσει, αδέλφια, από ΣΑΣ που το διαβάζετε ότι: επί σειρά ετών οι Τράπεζες «έβαζαν» κοριτσόπουλα (με…400€) και μας…«ξύπναγαν» τα μεσημέρια για να μας «ενημερώσουν» με το κλασικό στερεότυπο: «σας έχουμε εγκρίνει 10.000€ γιατί είστε…ΚΑΛΟΣ…πελάτης»
ΟΤΙ: επί σειρά ετών, ΟΛΕΣ οι Τράπεζες… «βομβάρδιζαν» τον «αφελή»-«ευκολ όπιστο» και «απαίδευτο» Έλληνα από 18 μέχρι 70 ετών… «αχταρμηδών» με το…κλασικό: «έχω…εορτοδάνειο, έχω διακοποδάνειο, έχω γκομενοδάνειο, έχω καζινοδάνειο, έχω…μπουζουκοδάνειο, έχω…έχω…έχω…πάρτε τώρα που γυρίζει»
Κι΄όλη αυτή η…«άγρα»…ηλιθίων, κι΄όλη αυτή η…γελιότητα…ΧΩΡΙΣ έλεγχο. ΧΩΡΙΣ…εγγυήσεις. ΧΩΡΙΣ…μέτρο. ΧΩΡΙΣ…«ασφάλεια». ΧΩΡΙΣ…κρατική μέριμνα ΚΑΙ για τις Τράπεζες ΚΑΙ για τους πολίτες. Και πάνω απ΄ΟΛΑ…ΧΩΡΙΣ…ΝΤΡΟΠΗ!!!
Στο…βωμό…του «άκρατου» κέρδους κατέστρεψαν, οι…«ξεφτίλες» το 60% του Ελληνικού Λαού. (μη μου θέσει κανείς…«πονηρός» το ηλίθιο ερώτημα: εσύ γιατί τα…πήρες γιατί θα…χεστούμε)
ΤΩΡΑ, αδέλφια, που ‘ρχεται η ώρα της… συγκομιδής και θα αντιληφθούν ότι το χωράφι ήταν… «χέρσο»  (αν και το…γνώριζαν οι…«κουφάλες»), περιεργώ να δω, τι θα κάνουν οι κύριοι κύριοι Τραπεζίτες (όχι βέβαια ότι «κάνουν με τις…ΠΑΕ, με τον Νόμο 99 με την ΑΕΚ Γ’ Εθνική και…πάπαλα…τα χρέη)
ΘΑ…στείλουν τους…φουσκωτούς;;;
ΘΑ…ανοίξουν…«καινούργιες» φυλακές (αλλά και να ανοίξουν θα γεμίσουν με πολιτικούς)
ΘΑ μας πάρουν τα…«σπιτικά»;;;
ΘΑ…στείλουν τους..φουσκωτούς;;;
Καλά…ΔΕΝ ξέρουν πως το κάθε ελληνικό «σπιτικό» έχει, τουλάχιστον, από ΕΝΑΝ άνεργο και από έναν…άρρωστο;;;
Καλά…ΔΕΝ ξέρουν πως το κάθε ελληνικό «σπιτικό» έχει κάνει…«διακανονισμό» με τη ΔΕΗ;;;
ΘΑ ‘ΠΡΕΠΕ να…ξέρουν ΠΩΣ το…ΣΠΙΤΙ…«γίνεται» με τσιμέντο και τούβλα…ΕΝΩ το…ΣΠΙΤΙΚΟ…«γίνεται» με αγάπη και αναμνήσεις και ΠΩΣ…ΑΥΤΟ…ΔΕΝ…«μεταβιβάζεται»
ΘΑ ‘ΠΡΕΠΕ…ακόμα να γνωρίζουν πως το ΚΑΘΕ…«σπιτικό» έχει πίσω από την…«πόρτα» κρεμασμένα ένα δίκανο και ΜΙΑ καραμπίνα!!!
ΘΑ ‘ΠΡΕΠΕ…τέλος να γνωρίζουν οι κύριοι κύριοι τραπεζίτες πως το δικό τους «σύστημα» μαζί με την ΕΜΠΡΙΜΕ διαχρονική πολιτική τους… «παραπαίει» και με τις συγκεκριμένες πρακτικές και λειτουργίες τους…φτωχοποίησαν το 80% του ελληνικού λαού (αφήνοντας στο… απυρόβλητο το υπόλοιπο 20%) και…πως:
Ο…«ξεσκισμένος» απ΄το «ΣΥΣΤΗΜΑ»…Έλληνας
Ο…«εξαθλιωμένος» απ΄το «ΣΥΣΤΗΜΑ»…Έλληνας
Ο…«ΠΡΟαυτοκτονικός» απ΄το «ΣΥΣΤΗΜΑ»…’Ελληνας
ΘΑ…«κρατάει» ΜΠΡΟΣ απ΄τη πόρτα του «σπιτικού»….ΚΑΙ τα δίκανο ΚΑΙ την καραμπίνα.
Και…κλείνοντας…ΑΣ «μάθουν» από έναν γέροντα πως οι ΗΡΩΕΣ…ΔΕΝ…γεννιούνται
ΤΟΥΣ…«φτιάχνουν» οι…καταστάσεις, οι…καιροί…οι ώρες…τα δευτερόλεπτα.
Είμαι, δε, σίγουρος ΠΩΣ γνωρίζετε ότι υπάρχουν ΗΡΩΕΣ…ΚΑΙ με «αρνητικό» πρόσημο.
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ
ΕΚΕΙΝΟ που ΠΡΕΠΕΙ, τέλος, να εμπεδώσουν οι κύριοι-κύριοι του Τραπεζικού…«συστήματος» είναι ΑΥΤΟ που ο εξαθλιωμένος και…οργισμένος λαός τους 80% το…«ξέρει» καλά γιατί του…«στέγνωσε το…ΜΕΣΑ του»

ΟΤΙ: Με τα 200 δις ευρώ (ή κάπου τόσα) που «πήραν» οι Τράπεζες απ΄αυτά που «δανείστηκε» το Κράτος με εγγύηση και αποπληρωμή τα δώρα ΜΟΥ, τα επικουρικά ΜΟΥ, το 40% περικοπών των μισθών και συντάξεων ΜΟΟΥ, με τις «καταργήσεις» του αφορολογήτου και διάφορα…ΧΑΡΑΤΣΙΑ, έχουν… ΞΟΦΛΗΣΕΙ προς ΟΛΕΣ τις Τράπεζες τις όποιες…κάρτες και τα όποια δάνεια (ανοιχτά-καταναλωτικά και ό,τι άλλο… «ελεεινό …δάνειο») ΕΚΤΟΣ φυσικά, τα επαγγελματικά και τα στεγαστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: