Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

Ορμώμενος απ΄το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Στο Καρφί» της 13ης Ιουλίου...

ΑΔΕΛΦΙΑ, είμαι ο Γιάννης Καϋμενάκης απ΄την Καισαριανή.
Ορμώμενος απ΄το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Στο Καρφί» της 13ης Ιουλίου και ιδιαίτερα από το: «Οι ΗΠΑ προειδοποιούν το Βερολίνο ότι η Ευρασία βράζει. Κι΄αν πέσει η Ελλάδα θα πέσει η Ευρώπη» (ασχέτως ΑΝ ισχύει τώρα...ΑΥΤΟ...κάποτε...ΙΣΧΥΕ), έχω να καταθέσω μερικές ΑΛΗΘΕΙΕΣ που, τεχνηέντως, αποκρύπτουν τα ΕΜΠΡΙΜΕ διαχρονικά πολιτικά...«ρεμάλια» γιατί ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ.
Όταν, πλέον, σου 'χουν ΚΛΕΨΕΙ: «τις απ΄τις  συντάξεις-την αξιοπρέπεια-το χαμόγελο-την ανθρωπιά-την «υγεία»-το τραγούδι-το όνειρο ΚΑΙ την ελπίδα...ΔΕΝ υπάρχει, πια, μέσα ΣΟΥ «χώρος» για...ΦΟΒΟ, για αυτό «καταδικάστε» ΜΕ...«ΤΙ Σάββατο βράδυ, ΤΙ Κυριακή πρωί»
Η Ελλάδα, αδέλφια, εξαθλιώθηκε, έχασε την αξιοπιστία της και έγινε διεθνώς...«ρεντίκολο»
Το  80% των ΠΡΟαυτοκτονικών Ελλήνων φτωχοποιήθηκε και έχασε την αξιοπρέπειά ΤΟΥ.
Για όλα αυτά δεν φταίει ο...Χατζηπετρής.
ΦΤΑΙΝΕ:
Κατά 50% το... «γνωστό-άγνωστο»...«ΣΥΣΤΗΜΑ» του 20% που έχει ΚΑΙ ονοματεπώνυμο ΚΑΙ διεύθυνση και...«ακούσει» στο: «πολιτικό-τραπεζιτικό-μεγαλοεργολαβικό-εκδοτικό-φαρμακοπρομηθευτικό»
Και κατά το άλλο 50% οι... «φίλοι»,... «σύμμαχοι», και...«συνΕυρωπαίοι»
Οι, διαχρονικά, δανειστές είναι αυτοί που σήμερα, με ανεργία 30%, ζητάνε απολύσεις.
Είναι αυτοί που, με ανείσπρακτες οφειλές πάνω από 70 δις, ζητάνε επιπλέον φόρους.
Είναι αυτοί που απ' τη μεγάλη τους αγάπη και στον βωμό της... «φιλίας» ΚΑΙ...«συμμαχίας» ΕΔΙΝΑΝ επί σειρά... δεκάδων... ετών δάνεια ΕΠΙ δανείων και... ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ ΚΑΙ...ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ οι...«κουφάλες» ΟΤΙ: από τα...«100» που κάθε φορά...«ΕΔΙΝΑΝ», τα...«60»...«τα ΄τρωγαν», «τα ΄κλεβαν» οι...ΕΠΙΟΡΚΟΙ κι΄ οι...ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ εκ του...ανωτέρου...«ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ» που, ΔΥΣΤΥΧΩΣ, «κουμαντάριζε» ΚΑΙ...«κουμαντάρει» την πολύπαθη και υπέροχη ΧΩΡΑ.
Είναι, βέβαια, γνωστό πως οι...«φίλοι», «σύμμαχοι» και «συνευρωπαίοι» ΓΝΩΡΙΖΑΝ και ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΥΣ μα ΟΛΟΥΣ όσους...«τ΄ άρπαξαν» αλλά ΚΑΙ που τα...έχουν (δικά τους... παιδιά είναι και στην αργκώ...συνεταιράκια ΤΟΥΣ)
Αιχμή του δόρατος ΟΛΩΝ των πολιτικών σχηματισμών είναι η...«ΣΩΤΗΡΙΑ» της ΧΩΡΑΣ.
Σε αυτό δεν διαφωνεί ΚΑΝΕΝΑΣ.
ΟΜΩΣ
Τα...«εγκλήματα» των...ΕΧΟΝΤΩΝ (...πώς...;;;) του...«ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ»...ΔΕΝ πρέπει να τα...«πληρώσουν» οι ΜΗ έχοντες για τη...«ΣΩΤΗΡΙΑ» της Χώρας!!!
Τα...Λουκούλλεια...«γεύματα» των διεφθαρμένων εκ του...«ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ»...ΔΕΝ πρέπει να τα...«πληρώσει»...η γιαγιά και ο παππούς με το...«ξέσκισμα» των...δώρων και των συντάξεών ΤΟΥΣ.
Αυτό δεν το θέλει ούτε ο Θεός ούτε ο Διάολος...παρά...ΜΟΝΟΝ...το...«ΣΥΣΤΗΜΑ»!!!

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΖΗΤΕΙΤΑΙ...«πολιτικός» με...βαριά «παπάρια» ΚΑΙ...αδιάφθορος (σπάνιο είδος...σαν...αμφορέας) ΝΑ...«βγει» και ΝΑ...«πει»: (ό,τι...δεν...είπε ο Γιώργος Παπανδρέου ΤΟΤΕ...που...έπρεπε)
«Φίλοι και σύμμαχοι  Συνευρωπαίοι:
Η'
Βοηθάτε να «ΣΩΘΕΙ» η Ελλάδα, αναλαμβάνοντας το ΜΕΡΙΔΙΟ των ευθυνών ΣΑΣ (το 50% του χρέους μ΄ΟΠΟΙΟΝ τρόπο εσείς επιλέξετε. Το δε υπόλοιπο 50% του χρέους που μας...ΑΝΑΛΟΓΕΙ αναλαμβάνουμε να το αποπληρώσουμε ΕΜΕΙΣ σαν Χώρα...αφού...αναρτήσετε με...«μεγάλα» γράμματα σ΄ΕΝΑ Πανευρωπαϊκής εμβέλειας περιοδικό π.χ Σπίγκελ, ΟΛΑ τα ονόματα των...ΕΜΠΡΙΜΕ...«λωποδυτών», «απατεώνων», «κλεφτών» ΚΑΙ...«διεφθαρμένων» των εκ του προαναφερθέντος «ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ» (τους γνωρίζετε...ΟΛΟΥΣ...έναν προς έναν) 
ΘΑ τους δημεύσουμε ΚΙΝΗΤΑ και ΑΚΙΝΗΤΑ και απ΄ΑΥΤΑ θα αποπληρώσουμε ΚΑΙ το 50% των χρεών που μας αναλογεί, ΚΑΙ θα μας...μείνουν...κιόλας.
Το ζητάμε ΑΥΤΟ από ΣΑΣ «φίλοι» και «σύμμαχοι» γιατί ΕΜΑΣ εδώ το...«ΣΥΣΤΗΜΑ» ΜΑΣ έχει...κλείσει...το στόμα με...«τσιρότο»
Να φανταστείτε, επί παραδείγματι, ότι:
είμαστε ΤΟΣΟ...«ανίκανοι» και ΤΟΣΟ...«ξεφτίλες» που εδώ κι΄έναν ολόκληρο χρόνο...ΨΑΧΝΟΥΝ 5 με 6 ΛΙΣΤΕΣ με χιλιάδες...ΛΗΣΤΕΣ από «συρτάρι σε συρτάρι», από «γραμματέα σε καθαρίστρια», από «συνεργάτη σε συνεργάτη», από «Υπουργό σε Υπουργό» και από...βουνό...σε...ραχούλα.
ΑΝΤΙ λοιπόν «φίλοι και σύμμαχοι» να μας...«επιβάλετε» τον...«τάφο», «υποδείξτε» μας τους...ΓΝΩΣΤΟΥΣ σας.
Η' 
ΑΝ δεν θέλετε, ΑΝ δεν αποδέχεσθε τις παραπάνω...ΑΛΗΘΕΙΕΣ, αγαπημένοι ΜΑΣ «φίλοι», «σύμμαχοι» και «ΣυνΕυρωπαίοι»...να...πάτε να ξεκωλιαστείτε και ΣΕΙΣ και η «φιλία» σας και η «συμμαχία» σας.

Φεύγουμε ΑΥΡΙΟ απ΄την Ευρωζώνη και γαία πυρί μοιχθείτω.
ΕΤΣΙ κι΄ΑΛΛΙΩΣ το 80% του Ελληνικού ΛΑΟΥ σήμερα είναι εν δυνάμει «ΝΕΚΡΟ» κι΄ένας «ΝΕΚΡΟΣ» και με Ευρώ ΚΑΙ με δραχμή...«ΝΕΚΡΟΣ» θα ΄ναι.
Και να ΜΗΝ ξεχνάτε...«φίλοι» και «σύμμαχοι» το παιχνίδι...ΝΤΟΜΙΝΟ.
«Εδώ» οι αρχαίοι ημών πρόγονοι έλεγαν «ο μετά πολλών...θάνατος, ΟΥΚ ΕΣΤΙΝ...θάνατος»
Μιλώ για 'ΚΕΙΝΟΥΣ τους προγόνους των Ελλήνων «που ΄φτιαχναν» Παρθενώνες, που «δίδασκαν» δημοκρατία, που «γεννούσαν» Αριστοτέλη-Ιπποκράτη-Πυθαγόρα-Αισχύλο-Αριστοφάνη-Πλάτωνα-Ηράκλειτο. ΕΚΕΙΝΟΥΣ που «δίδασκαν» ανά τους αιώνες ΠΩΣ οι σκλάβοι...γίνονται ελεύθεροι.
ΜΕΣ' τον...πακτωλό του «ΔΙΕΘΝΟΥΣ»...ΑΥΤΟΥ...«χρυσού» νομοτελειακά..επόμενο θα ήταν να...«ξεπηδήσουν» και ΚΑΠΟΙΟΙ..«εφιάλτες»-«κερκόπορτες»-«Γκούρες» και...«Τσοχατζόπουλοι»
ΑΥΤΟΙ...όσοι κι΄αν ήσαν ΔΕΝ «αμαυρώνουν» τον...ΧΡΥΣΟ αυτής της ΧΩΡΑΣ.
ΑΝ βρεθεί ο...«πολιτικός»
ΑΝ βρεθεί ο...«αδιάφθορος»
ΑΝ βρεθεί το...«αρσενικό»
ΑΝ γίνει...«έτσι» ή «αλλιώς»
να ΄στε σίγουροι, αδέλφια, πως ΘΑ...«πέσουν βροχή» τα...«ΣΧΕΔΙΑ ΜΑΡΣΑΛ»


Δεν υπάρχουν σχόλια: