Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

Συνδικαλισμός: ΈΤΣΙ...όπως...«βόλευε» ΟΛΟΥΣ: Κυβερνήσεις, Συνδικαλιστές-ΣυνδικαλΗστές-«Συνδικαλισταράδες» ΚΑΙ...Διοικήσεις

Εκλεγμένος Συνδικαλιστής επί 15 συναπτά χρόνια στον μεγαλύτερο ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΟ σύλλογο της Χώρας. Των τεχνικών του ΟΤΕ-> ΠΕΤ-ΟΤΕ με 11.000 μέλη...ΤΟΤΕ (χρειαζόταν ΜΟΝΟΝ...6.000)
Συνδιοικούσαμε...εμμέσως ή αμέσως
Τοποθετούσαμε...εμμέσως ή αμέσως...«Διευθυντικά» ΣΤΕΛΕΧΗ...(τρομάρα τους). Οι περισσότεροι απ΄αυτούς είχαν προσόντα...«γιδαρμέχτη» ΟΜΩΣ ήσαν ή «δήλωναν» ΠΑΣΟΚ!!! ή ήσαν ή «δήλωναν» ΝΔ στην αντίστοιχη διακυβέρνηση της Χώρας!!!
Είχαμε τον...ΠΡΩΤΟ...λόγο στις, εκάστοτε, προαγωγές...εμμέσως ή αμέσως
Το 80% ημών...ΔΕΝ...«έπιασαν...κατσαβίδι» ποτέ τους.
Μας είχαν...«κάνει»...εκπροσώπους των κομμάτων και ΟΧΙ των εργαζομένων.
Ένα μικρό ποσοστό «μπήκε» στη Βουλή
Ξεκινώντας από Μαυρο-Φλωράκη-Μακρή-Κωστόπουλο-Θεωνά-Καραμάνου-Πιπεριά-Σπυρόπουλο-Μανώλη και πάει λέγοντας. Εξ΄ΟΛΩΝ αυτών οι ΑΞΙΟΙ να εκπροσωπήσουν εργαζομένους-λαό (ακόμη και...«ανθρώπους») μετρώνται στα δάκτυλα του ΕΝΟΣ χεριού...και...ΑΝ!
Στη Χώρα ΑΥΤΗ όπου Νόμος ήταν το «δίκιο του εργάτη», ενώ έπρεπε να είναι το «συμφέρον» της κοινωνίας, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ήταν και είναι το «συμφέρον» του...συγκεκριμένου ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ με την εκάστοτε κομματικοπαραταξιακή...«στοίχιση»
Ορά ταξιτζήδες. Ορά μέσα μεταφορά. Ορά καθηγητής. Όλοι αυτοί..κόντρα-απέναντι στην κοινωνία την οποία...λέει...προασπίζονται!!!
Στην «κατάντια», στην «απαξία», στην «ξεφτίλα», στην «μιζέρια«, στην ΦΤΩΧΕΙΑ που βρίσκεται αυτή την στιγμή η πατρίδα μας και οι πολίτες της ένα μερίδιο ευθύνης, το υπόλοιπο, των πολιτικών και της πολιτικής, φέρουν και οι συνδικαλιστές πάσης...φύσης, παντός...χρώματος και παντός...καιρού.
Εκτός των ΟΣΩΝ ανέφερα (από πρώτο χέρι) ας ΜΗΝ ξεχνάει κανείς ΚΑΠΟΙΟΥΣ (στο βωμό της δημοκρατίας και του «δίκιου του εργάτη») που με τα «καδρόνια» απαγόρευαν τους τουρίστες να κατέβουν απ΄τα κρουαζιερόπλοια. Απαγόρευαν τους τουρίστες να επισκεφθούν την Ακρόπολη. Απαγόρευαν τους εργαζομένους να μπουν στο εργοτάξιο: τον Σκαραμαγκά, της Πειραϊκής, τον Σκαλιστήρι, της Coca Cola, του Λαναρά και πάει λέγοντας.
Ποτέ μα ποτέ και κανείς συνδικαλιστής δεν θέλησε να καταλάβει ότι...ΔΕΝ...κυβερνά και ότι...απλά...διεκδικεί το δικαίωμα να προασπίζεται τα συμφέροντα των εργαζομένων και πάντα σε «αντιστοιχία» με τα γενικά συμφέροντα της κοινωνίας ΚΑΙ της Χώρας.
ΠΡΕΠΕΙ, πλέον, το εμπριμέ Συνδικαλιστικό κατεστημένο να αντιληφθεί ότι ΔΕΝ χρειάζονται τα υπολείμματα της άλλης (γνώριμης) εποχής. ΑΥΤΑ τέλειωσαν με...ΓΔΟΥΠΟ και...ΚΛΑΜΑ.
ΠΡΕΠΕΙ, πλέον, ΟΛΟΙ μας να αντιληφθούμε πως ετούτη ΔΩ η Χώρα μεταβλήθηκε σε κρανίου τόπο: πολιτικά-κοινωνικά-πολιτιστικά-αισθητικά ΚΑΙ οικονομικά.
ΠΡΕΠΕΙ, επιτέλους, να καταλάβουμε ότι...κομμάτι κομμάτι μας...«παίρνουν» τον...κόσμο ΜΑΣ!!!
Αλλάξτε «ρότα» συναγωνιστές γιατί ΘΑ...«βρείτε».
Βέβαια το να...«βρείτε» ΕΣΕΙΣ...χέστηκε η...φοράς!!!
Το θέμα είναι να ΜΗΝ...«βρει» η Χώρα μέσω...υμών!!!
Άντε...μπράβο!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: