Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

ΠΑ.ΣΟ.Κ...


Ένα Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα που το «έκανε» πανίσχυρο ο οραματιστής-ανθρωπιστής Ιδρυτής του ο αναντικατάστατος Αντρέας.
Ένα ΠΑΣΟΚ που συρρικνώθηκε ΟΧΙ απ΄την «ιδεολογία» του, αλλά απ΄τα πολιτικά...«ρεμάλια» που εκκόλαψε στις...«μασχάλες» του.
Ένα ΠΑΣΟΚ που...«παρασύρθηκε» απ΄τα ΛΑΘΗ των...λωποδυτών» πρώτο-δεύτερο-τρίτο...ΚΛΑΣΑΤΩΝ...«στελεχών του.
Ένα ΠΑΣΟΚ που αποτέλεσε την...«μήτρα» του συντεχνιακού και κομματικού Κράτους ΟΠΟΥ εκκολάφτηκαν τα περισσότερα...«στελέχη» του.
Ένα ΠΑΣΟΚ που «έχασε» τον προσανατολισμό του και την ιστορική Σοσιαλιστική του αυτοσυνείδηση ΚΑΙ αυτοεκτίμηση κατά την χρονική περίοδο μετάβασης από τον Αντρέα στον Σημίτη.
Τότε που...«μεσουρανούσαν» οι: Παπαντωναίοι-Μαντέληδες-Τσουκάτοι-Νεονάκηδες-Σμπόκοι-Βερελήδες με «κορωνίδα» τον...« αχαρακτήριστο» Άκη που η, ΤΟΤΕ, παρέα του «στεγάστηκαν» στο πολιτικό πολυκατάστημα των Τσίπρο-Σκουρλετο-Μπαλαφο-Στρατούληδων με την «πολεμική»...«σάρισα»...Ζωή!!!
Ένα ΠΑΣΟΚ που ΔΕΝ του έπρεπε τέτοια τύχη.
Ένα ΠΑΣΟΚ που επιβάλλεται...χθες, τα εναπομείναντα στελέχη του που θεωρούν τον εαυτό τους καθαρό και καμιάν σχέση έχοντες με τα παραπάνω...«πιράνχας» και τις πρακτικές τους, να «βγουν» στα ΜΜΕ, να ζητήσουν συγνώμη και να πουν ΠΛΕΟΝ αλήθειες με: Νούμερα-ονοματεπώνυμα-Διευθύνσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: