Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Η διαχρονική πολιτική "ορχήστρα"


Σύντροφε Βαγγέλη Βενιζέλο,

Αποκαλύπτομαι στην οξύνοιά σου, στη μόρφωσή σου, στη ρητορική σου, στο πολιτικό σου εκτόπισμα. Είσαι ένα πολιτικό «βιολί» που ΔΕΝ θα ΄πρεπε να λείπει από καμιά πολιτική «ορχήστρα» και που ο ΚΑΘΕ πολιτικός «μαέστρος» ΘΑ σε ήθελε στην «ορχήστρα» του.
ΟΜΩΣ, μάθε πως η πολιτική «μουσική» παιδεία ΔΕΝ αποκτάται στα Πανεπιστήμια, όπου επρώτευσες, ΜΑΘΕ και μερικά άλλα πράγματα που ΑΝ τα ΄ξερες ΙΣΩΣ να ΄σουν, ΙΣΩΣ να ΄ταν, αλλιώς!!!
Σύντροφε Πρόεδρε το να ΄ναι κάποιος «Σολίστ» στο πολιτικό «βιολί» ή γεννιέται ή το κατακτά μέσα από πολιτικούς αγώνες αποβάλλοντας ή χαλιναγωγώντας το προσωπικό του ΕΓΩ (κάτι που ΔΕΝ...κατάφερες)
Στις διαχρονικές πολιτικές «ορχήστρες» που «ΕΠΑΙΞΑΝ» σ΄αυτήν εδώ την Χώρα, ασχέτως αποτελεσμάτων (το αποτέλεσμα εξαρτάται απ΄το σύνολο των...«οργάνων»), οι πολιτικοί...«Σολίστ» ήσαν λίγοι στην πολιτική Ιστορία του τόπου ΜΑΣ.
Ελευθέριος Βενιζέλος, Χαρίλαος Τρικούπης, Γεώργιος Παπανδρέου, Κωνσταντίνος Καραμανλής, Ανδρέας Παπανδρέου, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.
Πολλοί άλλοι «Σολάρισαν» ή τους έβαλαν να «Σολάρουν» αλλά...ΔΕΝ. Οι περισσότεροι ήσαν για να «παίξουν βιολί» στην...Ομόνοια...επαιτώντας.
Όσο κι΄αν «προσπάθησε» το ΣΥΣΤΗΜΑ να μας τους «επιβάλει»- να μας τους...«περάσει» στην...χημεία μας...ΔΕΝ.
Σύντροφε Βαγγέλη ΔΕΝ το ΄χες και ΔΕΝ το...μπόρεσες να ΕΙΣΑΙ...«Σολίστ»
Πανθομολογουμένως είσαι ένα απ΄τα λίγα, πολύ λίγα, δεύτερα...«βιολιά» που ΚΑΘΕ πολιτική «ορχήστρα» θα σε ήθελε στο σχήμα της.
Αποδέξου την αλήθεια.
Αποδέξου την πραγματικότητα.
Η «αυτογνωσία» είναι λεβεντιά, είναι...μαγκιά και δήλει ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ. 
Επειδή το ΠΑΣΟΚ του οραματιστή Αντρέα Παπαντρέου ΔΕΝ έφτασε στο 5% απ΄ την ιδεολογία του αλλά απ΄τους ΑΝΑΞΙΟΥΣ, ΜΑΚΡΥΧΕΡΗΔΕΣ, ΚΟΠΡΙΤΕΣ, ΡΕΜΑΛΙΑ που συνέθεσαν την «ορχήστρα» με...ΔΕΥΤΕΡΑ «βιολιά» που πίστευαν ότι ΜΠΟΡΟΥΝ να...«Σολάρουν», το κατάντησαν...ΕΤΣΙ
Γι' ΑΥΤΟ σύντροφε Βαγγέλη κατέβα στο πραγματικό σου πολιτικό ύψος (και είναι πολύ ψηλότερο από πάρα πολλούς επίδοξους «Σολίστ» μέσα στο ΠΑΣΟΚ και όχι μόνον)
ΚΑΙ βοήθα, αδελφέ, να σταματήσει η κατρακύλα. Βοήθα να σταματήσει η...ξεφτίλα.
Θεωρώ ότι η συμβολή σου και η παρουσία σου είναι ΑΚΡΩΣ απαραίτητη και επιβεβλημένη, στην πολιτική «ορχήστρα» ενός ΝΕΟΥ ΠΑΣΟΚ, απ΄τη θέση του ΔΕΥΤΕΡΟΥ «βιολιού».
Συγχώρεσε με αν σε...«πονάω»
Είμαι ένας που αναγνωρίζει την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΣΟΥ αξία και που «βγαίνουν» ΑΛΗΘΕΙΕΣ μέσα απ΄την αγωνία και τον πόνο για την «κατάντια» του ΠΑΣΟΚ.
Μια... «κατάντια» που την δημιούργησαν άτομα σφετεριζόμενα-καπηλευόμενα την σοσιαλιστική ιδεολογία και που απέδειξαν, εκ του αποτελέσματος και εν τη...πράξη, ότι ΔΕΝ υπήρξαν ΠΟΤΕ ΣοσιαλΙστές αλλά ΚΟΙΝΟΙ ΛΗΣΤΕΣ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: