Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

Έλληνα με τις ….. ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ ΣΟΥ!!!

ΟΛΑ μα… όλα τα πολιτικά κόμματα σ’ αυτή εδώ την έρμη, την προδομένη, την ταλαιπωρημένη και πάντα «λεηλατημένη» και από …. ΠΑΝΩ…. «σκυλευμένη», ΧΩΡΑ,….ΘΕΛΟΥΝ να την…. «σώσουν».Σκοπός - στόχος – αγωνία – προσπάθεια του … «πολιτικού» τους…….. «ΜΟΝΤΕΛΟΥ» είναι η ….. Σωτηρία της ΧΩΡΑΣ.ΕΚΕΙΝΟ που … ποτέ δεν κατάλαβα είναι από ΠΟΙΟΝ «θέλουν» να την ….. «ΣΩΣΟΥΝ»!!!
ΕΚΕΙΝΟ που κατάλαβα ΟΜΩΣ διαβάζοντας την πολιτική ιστορία (απ’ όλες τις….. μεριές ) και ζώντας τα πολιτικά τεκταινόμενα τα τελευταία 50 χρόνια είναι το εξής ΚΟΙΝΟ φαινόμενο. ΠΩΣ «μέσα» σ’ ΟΛΟΥΣ τους πολιτικούς σχηματισμούς - σ’ ΟΛΑ τα ……. «ΜΟΝΤΕΛΑ» ΥΠΗΡΞΑΝ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ «άνθρωποι» και για να κυριολεκτήσω … «ανθρωποειδή» πολιτικά «ρεμάλια»… δεμένα μεταξύ τους με «σχέση» «σιαμαίων» Με ένα κοινό σκοπό και στόχο . Την «κονόμα».
Στο ΚΑΘΕ …. «πολιτικό ΜΟΝΤΕΛΟ» «κόλλησε», αδερφέ, όποια λέξη ΘΕΛΕΙΣ : Δεξιό … ΜΟΝΤΕΛΟ, αριστερό ΜΟΝΤΕΛΟ, σοσιαλιστικό ΜΟΝΤΕΛΟ, ιμπεριαλιστικό – καπιταλιστικό- φασιστικό (ΟΙ…. λέξεις …. ΔΕΝ έχουν σημασία. «Ρετούς» είναι!!)
Θέλουν ….«λέει» να….. ΣΩΣΟΥΝ (ΠΑΝΤΑ) τη ΧΩΡΑ.
Συγκινητική η …. ΤΟΣΗ… «αγάπη».
ΟΣΗ «αγάπη», «αγωνία» και «πόνο» νιώθουν ΟΛΟΙ … «ΑΥΤΟΙ» για τη ΧΩΡΑ άλλη ΤΟΣΗ …. «λήθη» - «αμνησία» - τους…. διακατέχει. Άλλη ΤΟΣΗ…. «αδιαφορία» τους διακατέχει για τους «πολίτες», τους «ανθρώπους» αυτής της ΧΩΡΑΣ.
Θέλουν….. «λέει»…. ΣΗΜΕΡΑ οι υπουργοί της Ν.Δ. να σώσουν την Ελλάδα.
Μάλιστα. (Επιλογική η μνήμη τους.)
Ξεχνάνε πως οι «ΙΔΙΟΙ», οι τότε …. «παραπλανηθένκες» ΥΠΟΥΡΓΟΙ … άφησαν κάποιους να…. ΚΛΕΨΟΥΝ τα ασφαλιστικά ΜΑΣ Ταμεία, άφησαν κάποιους να … «συναλλάσσονται» με τους …. «ΑΓΙΟΥΣ» του Βατοπεδίου. Άφησαν να κλείσει η Βουλή για να παραγραφούν ΟΛΑ τα…. «ανομήματα» ΤΟΥΣ.
Είν’ ΑΥΤΟΙ «αρχιερείς» της διαπλοκής τον Σημίτη και την «παρέα» του.
Εκείνους που …. «ξέσκισαν»- «κοροϊδεψαν» τον Ελληνικό λαό με το χρηματιστήριο και «πλούτισαν» …… ΧΟΝΤΡΑ 50 με 100 …. ΛΕΒΕΝΤΟ-ΚΑΘΙΚΙΑ.
Είν’ αυτοί που θα τους …. «έκλειναν» στη φυλακή.
Μάλιστα
Είδατε κανένα στη φυλακή για το χρηματιστήριο;
ΟΥΤΕ θα…. δείτε……. Αδέρφια.
Θέλουν …. «λέει»…. ΣΗΜΕΡΑ, σε επίπεδο «συνευθύνης», οι …. «εναπομείναντες» στο ΠΑΣΟΚ να σώσουν την Ελλάδα.
Μάλιστα.
Οι 165 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ με τον Γιώργο Παπανδρέου απ’ το 2009 μέχρι το 2012 θύμιζαν τον…. «τροχό του θανάτου». Θύμιζαν … πόλεμο ινδιάνων με τα βέλη να «πετάγονται» προς ΟΛΕΣ τις …. κατευθύνσεις.
Τα …. «περισσότερα» βέλη τα έριχναν και τα …..ρίχνουν οι ευνοημένοι , οι ευεργετηθέντες!!!!!
«Ανθρωπάκια», πολιτικά….. «ερπετά», «γυμνοσάλιαγκες» που… «έγλυφαν» τον Γιώργο ΤΟΤΕ…. ΣΗΜΕΡΑ κάνουν….. «πλάκα» με το ποδήλατο και το….. κανό!!
Τους «έφταιξε» ο ….. σοσιαλισμός ΑΥΤΩΝ των ΤΟΤΕ σοσιαλΗστών και ΣΗΜΕΡΑ …. «έρπουν» άλλοι στο ΣΥΡΙΖΑ κι’ άλλοι « καθεύδουν» ονειρευόμενοι ΝΕΑ κόμματα, ΝΕΟΥΣ πολιτικούς σχηματισμούς για να ΣΩΣΟΥΝ κι’…… αυτοί τη ΧΩΡΑ.
Κάνουν ….. «πλάκα» για να’ ναι αρεστοί στα καινούρια αφεντικά τους οι….. σφογκοκωλάριοι!
Τα «πολιτικά ρεμάλια» ΘΕΛΟΥΝ …. Αφεντικό που να τους κάνει τα….. «χατίρια» όχι για να σώσουν τον πολίτη ΑΥΤΗΣ της ΧΩΡΑΣ.
ΟΛΟΙ αυτοί (κι’ είχε πολλούς τέτοιους το ΠΑΣΟΚ) ανήκουν στην ….. «συνομοταξία» των … «ζωντανών» που ο στόχος ζωής τους είναι να’ ναι ΠΑΝΤΑ με τους …. ΝΙΚΗΤΕΣ.
Άτομα ΧΩΡΙΣ ….αξίες.
Άτομα χωρίς ηθική.
Άτομα χωρίς….. «παντελόνια» (γιατί δεν έχουν να κρύψουν……..τίποτα).
ΔΕΝ είναι …. ΑΥΤΗ η Ελλάδα … αδερφέ!!!
ΔΕΝ είναι …. ΑΥΤΟ το ΠΑΣΟΚ…. αδερφέ!!!
Μ’ ΟΛΑ τα λάθη, Μ’ ΟΛΕΣ τις αστοχίες, Μ’ ΟΛΟΥΣ τους ανίκανους, Μ’ ΟΛΕΣ τις αντισοσιαλιστικές «σφαλιάρες» στους… ανθρώπους ΤΟΥ.
Μ’ ΟΛΟΥΣ τους «άχρηστους» συνεργάτες- συμβούλους του προέδρου ΤΟΥ, το ΠΑΣΟΚ …. «πρόγκηξε», «όργισε», «θύμωσε», ΜΑΣ «πίκρανε» ΟΛΟΥΣ. Ένα 20% απ’ ΑΥΤΟΥΣ ψήφισε «άσκπετα» και «θυμωμένα» (ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ) το πολιτικό….. «πολυκατάστημα» των …. «παιδιών» της λογικής της ΥΠΑΤΙΑΣ με «καπετάνιο» έναν «πρόεδρο» 15μελούς ΓΙΑ να ΜΗΝ πάει ΔΕΞΙΑ.
Ένα 10% απ’ ΑΥΤΟΥΣ ψήφισε Ν.Δ. …. (ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ) ΓΙΑ να ΜΗΝ…. «βγει» ο ΣΥΡΙΖΑ.
Και έμειναν οι…. «ΜΟΥΖΑΧΕΝΤΙΝ» του 12%. Οι «μαζόχες». Οι σοσιαλιστές.
ΕΜΕΙΣ η …. «πλέμπα» που ΘΑ κλείσουμε τελευταίοι την πόρτα του ΠΑΣΟΚ του Αντρέα και που ΘΑ … «κάψουμε» τα ….τελευταία …. «αντίγραφα» της διακήρυξης της 3ης του Σεπτέμβρη του 1974.
Προσέξτε …. «κουφαλίτσες» της …. Εξουσίας του ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΠΑΣΟΚ. ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ σας στηρίζουμε για να …. « κονομήσουμε» (μας χρωστάτε) ΕΣΕΙΣ ΜΗΝ διανοηθείτε να ΜΑΣ εκμεταλλευτείτε …. «εις έτι περισσότερου» γιατί, να ξέρετε, «ρεμάλια» πως θα αρπάξουμε τα …. ματσούκια …. Κι όποιος προλάβει από’ σάς να τη …. «γλυτώσει»…. Πρόλαβε!
ΔΕΝ έχουμε πλέον να χάσουμε τίποτε άλλο μας τα πήρατε ΗΔΗ όλα!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: