Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

ΑΣ ΔΕΧΘΟΥΜΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

Αν αφήσουμε τις μνήμες μας και γυρίσουμε ΠΙΣΩ σε κάποια «πέτρινα» χρόνια, κάποια χρόνια «αναγκαιοτήτων» (πολιτικών-βιοποριστικών-κοινωνικών-αξιακών) ΘΑ θυμηθούμε και ΘΑ αποδεχθούμε και ΘΑ συμφωνήσουμε πως: τότε «φτιάχτηκε» ένα πολιτικο-οικονομικο-κοινωνικό «κοστούμι» στα ΜΕΤΡΑ του Ανδρέα Παπανδρέου και που αποδείχτηκε πως ήταν και είναι «μεγάλο» για τους επόμενους αρχηγούς του ΠΑΣΟΚ (και ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ) και ΑΝ σήμερα συγκρίνουμε ΕΠΟΧΕΣ θα δούμε πως μετά από 38 χρόνια μας «προκύπτουν» οι ΙΔΙΕΣ «αναγκαιότητες»
Μετά την «συμφορά» που έφερε το πολιτικό (και ΟΧΙ μόνον) σύστημα των 38 χρόνων, σ΄αυτή την έρμη Χώρα, ΠΡΩΤΗ αναγκαιότητα ένα ΑΛΛΟ, ένα ΝΕΟ πολιτικό «κοστούμι» πιο ανθρώπινο, πιο δίκαιο, πιο κοινωνικό, πιο έντιμο, πιο...αληθινό ΠΡΕΠΕΙ να...«φορεθεί» από άτομα με τα παραπάνω χαρακτηριστικά, με τους παραπάνω στόχους προσαρμοσμένο στο «ΣΗΜΕΡΑ» και στα πλαίσια ενός Ευρωπαϊκού προσανατολισμού.
Τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τα, ΔΥΟ τουλάχιστον, πολιτικά κόμματα μετά την μεταπολίτευση είναι ΕΚΕΙΝΑ που κατάντησαν την Ελλάδα και τους πολίτες της στη...ΛΑΣΠΗ. ΑΥΤΑ είναι: αδιαφάνεια-πελατειακές σχέσεις και σκοπιμότητες-πολιτικός «πλουτισμός»-ατιμωρησία- ΜΗ απόδοση δικαιοσύνης-αλληλοσυγκάλυψη-«γέφυρες καλατράβα»-παραγραφές και ΑΛΛΑ...« ανομήματα». Και ΟΛΑ αυτά με την κάλυψη του (απ΄ΑΥΤΟΥΣ) καταρτηθέντος Συντάγματος!!!
Ήρθε η ώρα. ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ.
Καινούργιοι πολιτικοί σχηματισμοί με: ΝΕΕΣ αρχές, ΝΕΟΥΣ σκοπούς, ΝΕΟΥΣ στόχους, Ευρωπαϊκό προσανατολισμό ΚΑΙ αναδιάρθρωση-ανα...ψαχούλεψη και αναπροσαρμογή του Συντάγματος με ΚΥΡΙΟ στόχο την ΙΣΟΝΟΜΙΑ, την ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ και την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ. Με καταστατικό «ΠΡΑΞΗΣ»
ΝΕΟ κόμμα ΜΕ με κύριο στόχο και σκοπό τον «άνθρωπο», τη «δικαιοσύνη», τη «δημοκρατία».
ΜΕ κύριο «μέλημα» την ΑΝΑΠΤΥΞΗ που ΟΛΟΙ την «πιπιλάνε» και...«λιώνει»...σιγά-σιγά.
ΜΟΝΟΝ έτσι, αδέλφια, υπάρχει ελπίδα να σωθεί τούτη δω η Χώρα, η ΠΑΤΡΙΔΑ μας.
Ξέρω...θα μου πείτε...πως ζητάω να...τετραγωνίσω τον κύκλο. Οι αρχαίοι Λατίνοι έλεγαν «DUM SPIRO SPERO»

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΤΟΦΡΑΓΚΟΥΣ.
ΕΙΔΕΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ !
ΜΟΝΟΚΟΥΚΙ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΤΟΝ Β'.
ΧΑΙΡΕ ΕΥ ΑΓΓΕΛΕ !