Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

«Ζητάμε» ΑΠΌΔΟΣΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ απ΄τον Γιώργο Παπανδρέου του...ΑΝΤΡΕΑ.

Αγαπητοί μου, της Ελλαδικής «πολιτικής»,...πολιτικοί!!! Δυστυχώς εδώ και πολλά-πολλά Χρόνια ΔΩΣΑΤΕ «γη & ύδωρ» στους δημοσιογράφους και στα ΜΜΕ.
«Στέκεστε» στο ένα πόδι (σαν το πελαργό) μπροστά τους. Τους «τρέμετε». Το ΓΙΑΤΙ και εσείς το ξέρετε ΚΑΛΑ, αλλά ΚΑΙ εμείς (το...πόπολο, η...«πλέμπα») να ΄στε σίγουροι πως το γνωρίζουμε και ΟΧΙ το εικάζουμε (όπως φαντάζεστε)!!!
Ζούμε, δυστυχώς, στην εποχή της...Μιντιακής «αποτύπωσης». Της Μιντιακής...«καθοδήγησης» και ποδηγέτησης του μυαλού και της σκέψης!!!
Ζούμε στην εποχή της...«ΜΗ δημοσιογραφίας» αλλά των «φθηνών»-«καθοδηγούμενων» ΓΡΑΦΙΔΩΝ που τις διαχειρίζονται...ανθρωπάκια...με μέση από...πλαστελίνη.
«Δημοσιογράφοι»...αναλυτές...εισαγγελείς...εξιχνιαστές...«μάντεις»..«ξερόλες» που ενίοτε «φτιάχνουν» και...μουσακά!!!
Σκεφτείτε, αδέλφια, το ΠΩΣ «ξεκίνησε» τούτη δω η Χώρα πριν 45 περίπου χρόνια. Σαν ένα ισότιμο ΥΓΙΕΣ «μέλος» ενός «σώματος» (της Ευρώπης, όπου γεωγραφικά ανήκουμε). Και μετά τόσα χρόνια, αδέλφια, άτομα με ονοματεπώνυμο, ΓΝΩΣΤΑ τοις πάσοι, την ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ (απ΄την ΚΑΚΗ...«χρήση») έναν «όγκο» καρκινογενούς και...κακοφορμισμένο!!
Έναν κακοήθη «όγκο» που το «σώμα» (η Ευρώπη) προσπαθεί να...«γιατρέψει» (ΟΧΙ βέβαια από αγάπη) γιατί φοβάται μην δημιουργηθούν...«μεταστάσεις» ΟΜΩΣ το ίδιο το «μέλος», ο...«όγκος» ΔΕΝ...«θέλει» τη...«γιατριά» του. Ανθίσταται κι΄αυτό είναι: τραγικό-πρωτόγνωρο-παράξενο-αυτοκτονικό-...άκρως...Ελληνικό.
Σ' ΑΥΤΕΣ τις περιπτώσεις, το «σώμα» ή απομονώνει το «μέλος» (μ΄οποιονδήποτε τρόπο) ή το αποβάλει για να...γλιτώσει τα άλλα...«μέλη» και...«μολυνθεί» ΟΛΟ το...«σώμα»!!!

ΠΟΥ πάμε αδέλφια; ΠΟΥ μας πάνε;;
«Χάσαμε» την ταυτότητά μας!!!
ΔΕΝ είναι δυνατόν να είναι ΑΥΤΗ η Χώρα μας!!
ΔΕΝ είναι δυνατόν να παραδώσουμε μια ΤΕΤΟΙΑ Χώρα στα εγγόνια μας!!
ΔΕΝ είναι δυνατόν να παραδώσουμε την...«Κηφισιά» με το γιασεμί και τα γεράνια, μια...«Κηφισιά» με ναρκωτικά και...«ψυχιατρεία»!!
ΔΕΝ είναι δυνατόν να παραδώσουμε την πλατεία «Συντάγματος», με τα...«κρινολίνα», μια πλατεία «Συντάγματος» με...«δακρυγόνα» και...βόμβες μολότοφ!!!
Δεν είναι δυνατόν να παραδώσουμε μια Ελλάδα...«Δελχί»...απ΄ τη ΜΙΑ μεριά παράγκες και χάρτινα παραπήγματα κι΄απ΄την ΑΛΛΗ μεριά δεκαόροφες πολυκατοικίες με...«τζακούζι»,...«πισίνες» και ενίοτε...πισινούς!!! Κι΄ΑΥΤΟ  γιατί το ήθελε και το θέλει το διαχρονικό ΕΜΠΡΙΜΕ «σύστημα» που το απαρτίζουν άτομα...που ΠΟΤΕ δεν «λογοδοτούν» και που ΠΟΤΕ δεν θα τιμωρηθούν.

Αδέλφια ΠΡΕΠΕΙ να μάθουν ΑΥΤΟΙ που «βάλαμε» να μας διοικήσουν πως ΕΜΕΙΣ (η...«πλέμπα») ΔΕΝ «ζητάμε»...ΠΑΡΤΑ απ΄αυτούς και ΔΩΣΤΑ σε μας!!! «Ζητάμε» ΑΠΌΔΟΣΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ και ΔΕΝ τη «ζητάμε» ΟΥΤΕ απ' τον...Δρούτσα, ΟΥΤΕ απ΄την...Μπιρμπίλη, ΟΥΤΕ απ΄τον...Πανάρετο αλλά απ΄τον Γιώργο Παπανδρέου του...ΑΝΤΡΕΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: