Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Ένας χρόνος τώρα τα ίδια πρόσωπα στις ίδιες θέσεις

Αδέλφια, ΜΕΤΑ την ήττα της ΝΔ τον Οκτώβρη του 2009, που ΔΕΝ ήταν ένα τυχαίο γεγονός, και την «εμπιστοσύνη» που ΕΔΕΙΞΕ ο Ελληνικός Λαός στο πρόσωπο του Γιώργου και ΜΕΤΑ απ΄το πρώτο «μούδιασμα» της συντηρητικής Δεξιάς, το ΠΑΣΟΚ άρχισε (δειλά-δειλά) να δείχνει τον...εαυτό του.

Από...παπαριά σε...παπαριά.

1) Λεφτά ΔΕΝ βρέθηκαν (η συμμορία επί 5 χρόνια «έφαγε» και τα...τάματα απ΄τις εκκλησίες. Μόνον τις κολυμπήθρες άφησαν-λόγω βάρους). Έπρεπε, λοιπόν, να εισπράξουν α) απ' τους φοροκλέφτες (33 δις)
Τι έκαναν, οι...άχρηστοι;;;
άφησαν: στις εφορίες, στις ΔΕΚΟ, στα Ταμεία στα Νοσοκομεία ΕΚΕΙΝΑ τα...ανθρωπάκια που επί 5 χρόνια έφτασαν την οικονομία εκεί που είναι σήμερα. Κι΄...ΑΥΤΟ στο...βωμό της «μεγάλης» Δημοκρατίας. Αντικειμενικά κριτήρια...ΛΕΕΙ...για...«κομαντατούρ» των εφοριών, των...κλπ
Ένας χρόνος πέρασε κι...ΑΚΟΜΑ οι... ίδιοι.
Αδέλφια, αν έβαζε σ΄ΟΛΕΣ τις παραπάνω θέσεις (όχι για πολύ...για 6 μήνες)...«μουζαχεντίν» θα 'χε πάρει τα...λεφτά από...'ΚΕΙΝΟΥΣ με τα...καγιέν, τα κότερα, τις πισίνες (είναι εκείνοι που ΠΟΤΕ δεν πλήρωσαν φόρους και που...ΠΟΤΕ δεν θα πληρώσουν) και ΔΕΝ θα τα ΄παιρνες, πρόεδρέ μου, απ΄τη «πλέμπα» των 420€ και των 710€.

2) Εταιρείες...ΜΗ κερδοσκοπικού χαρακτήρα...!!!Τιν' τούτοι μωρέ; Τι...«ΝΕΟ» κόλπο για...λωποδυσία εφηύραν ΠΑΛΙ;;;
ΟΧΙ δεν κλείσανε τις παλιές του...Ζαχοπούλου και λοιπών αλλά κάθε μέρα ξεφυτρώνουν «ΝΕΕΣ» σαν τα...μανιτάρια!!! (Δεν ξέρω ΑΝ έρχεται η σειρά των «ΝΕΩΝ» οφ-σορ!!!)

3) Μετά το...«κόψιμο» των αδειών και των δώρων της...«πλέμπας», να 'σου οι...Τσοχατζόπουλοι με τις κόρες τους και τις γυναίκες τους (του έκλεψαν...λέει... τους φακέλους με τα...πειστήρια της αθωότητας)

4) Πολιτικές...οφ-σορ
Πολιτικές...βίλες (Βιλάρες)
Πολιτικά...οικόπεδα (σε νησιά)
Πολιτικά...κέρδη από: χρηματιστήριο-siemens-ομόλογα-Βατοπέδια

και ΤΙ απαντάμε σ΄ΟΛΑ αυτά;;;
Εξεταστικές...επιτροπές!!!
Αδελφέ...πρόεδρε...ευχαριστώ...σκέπτομαι...μόνος μου!!!



ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ γνωρίζουμε καλά ότι ΔΕΝ λειτουργεί «ΤΙΠΟΤΕ» σ' αυτή τη Χώρα. ΟΤΙ είναι για τα...μπάζα οι... μηχανισμοί του κράτους (Ασχέτως αν...κάνουμε το κορόϊδο)
Ίσως να μας βόλευε...ΑΥΤΟ το...απόλυτο...ΤΙΠΟΤΑ. ΟΧΙ, όμως, άλλο γιατί ήρθε η ώρα να...μας πάρει και να μας σηκώσει!!!
Έχει αποδειχτεί πως ΜΟΝΟ εμείς, το...πόπολο, η...πλέμπα νοιαζόμαστε και πονάμε το...μπουρδέλο...ΜΑΣ!!!
Είμαστε...ΕΜΕΙΣ που πληρώνουμε τοις μετρητοίς, κάθε φορά, τον «λογαριασμό» απ΄τα λουκούλλεια γεύματα της στρατιάς των...«νταβατζήδων» που λυμαίνονται τον δημόσιο κορβανά. Απόλυτο «ΤΙΠΟΤΑ» δεν είναι ΟΤΑΝ για μια Τουριστική επένδυση στη Μεσσηνία το Συμβούλιο Επικρατείας ΕΚΡΙΝΕ αντισυνταγματική Υπουργική Απόφαση μετά από 9 χρόνια. Απόφαση που άνοιγε το δρόμο να γίνει η επένδυση μετά από 17 χρόνια!!!
Απόλυτο «ΤΙΠΟΤΑ» δεν είναι όταν...υπογεγραμμένες αποφάσεις για μια επένδυση ΚΑΤΑΡ-ΑΣΤΑΚΟΥ 3 δις «ναυάγησε»;;;
Για το συγκεκριμένο...«ναυάγιο» κάποιοι ρωτούν: Τι σχέση έχουν: ΑΣΤΑΚΟΣ-ΚΑΤΑΡ-ΣΕΛΟΝΤΑ-ΝΗΡΕΑΣ-μια...πρωτοφανής ανταλλαγή...δηλώσεων συναρμοδίων (τρομάρα τους) υπουργών με...διαφορετικές απόψεις για το συγκεκριμένο θέμα-και κάποια...ΑΠΟ-ΚΟΜΑΤΑ;;;
(όποιος απαντήσει κερδίζει...χρυσούν ωρολόγιον)
Απόλυτο «ΤΙΠΟΤΑ» δεν είναι όταν...για αν αδειοδοτηθεί μια...ΟΠΟΙΑ...επένδυση χρειάζονται από 49 μέχρι 490 υπογραφές;;;
«Ψάξε» αδελφέ πρόεδρε να «βρεις» ΓΙΑΤΙ δεν μπαίνει...τάξη» σ' ΟΛΑ αυτά. ΓΙΑΤΙ και ποιοι μέσα σ' ένα χρόνο ΔΕΝ...τόλμησαν να τ΄ «αγγίξουν»!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: