Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Πρόεδρε μην ακούσεις τους «άχρηστους» που 'χεις δίπλα σου!

Πρόεδρέ μου,

έστω και μια απ΄τις Περιφέρειες να «χάσει» (κατά την ΝεοΔημοκρατική Δεξιά αντίληψη) το ΠΑΣΟΚ, αφού θα το...«δουλέψει» απαξιωτικά το...«θέμα» με τα γνωστά ΔΕΞΙΑ...τερτίπια: Διαστρέβλωση-Ψέμα-Λαϊκισμό-Δημαγωγία και Υπερπατριωτικοεθνικοστικοεκκλησιαστικισμό, σε έξι (6), το πολύ, μήνες θα «θέσει» θέμα...μομφής και...προσφυγή στις κάλπες!!!
Επειδή ο Έλληνας είναι (είμαι) επιλήσμων, άκρατα μαζοχιστής και επιρρεπής, ενίοτε, σε λαϊκίστικες...παπαριές, έκανες πάρα πολύ καλά (άγια που λέει η βάβα μου) ΚΑΙ «έβαλες» το δίλημμα-«απειλή»: ή αναγνωρίζετε (ρεμάλια), με την ψήφο σας, τις προσπάθειές μου για να ΣΑΣ σώσω (ρεμάλια) απ' την καταστροφή (μισθό και σύνταξη...γιοκ...) ή ψηφίστε Σαμαρά για να διαγράψει σε 18 μήνες το έλλειμμα και τα χρέη και να ΣΑΣ σώσει απ΄την πτώχευση που η παράταξή του μας...«οδήγησε» τα τελευταία 5,5 χρόνια (συνεπικουρούμενη, βέβαια και για να είμαστε δίκαιοι, από τους Παπαντωναίους με το Χρηματιστήριο και τις...«λοιπές» παπαριές του καλού, μεν, Πρωθυπουργού-διαχειριστή...ΑΛΛΑ...ουδεμίαν σχέση έχοντος με...Σοσιαλισμό κ. Κώστα Σημίτη)

 
 Πρόεδρέ μου, βγαίνουν (δειλά-δειλά) στις φυλλάδες και TV κάποιοι...«μαγκίτες» του...«συστήματος» με τα γνωστά παπαγαλάκια και μιλάνε (μαγειρεύουν) προσπαθώντας να...«περάσουν»...ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ για τα...καλά της Χώρας...λέει! (καλέ...δεν ξέρετε πόσο με συγκινήσατε)
ΑΝ, αδελφέ, ο πάντα παρασυρόμενος αγνός ελληνικός Λαός πειστεί στα περί «αντιμνημονίου» της...ΝΔ-ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ-ΛΑΟΣ του «αγνώμονα» Γιάννη Δημαρά και του παράξενου-περίεργου ξερόλα...εργατολόγου «ΈΒΓΑ» διακαναλικά, στις 8 του Νοέμβρη το βράδυ και ζήτα εκλογές σε 20 μέρες, ζητώντας «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» μόνον με τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ μέσω της ΝΕΑΣ του ψήφου.
ΜΗΝ αφήσεις την «απειλή» των εκλογών στο...«ράφι» (γι' αργότερα), για τη...χάθηκες και 'συ...και οι προσπάθειές σου και η...ευκαιρία να...αρχίσει να γίνεται Χώρα ετούτος εδώ ο...«οίκος ανοχής» (δεν μου επιτρέπει το...ήθος μου να το πω...μπουρδέλο)
Είναι καιρός ΠΛΕΟΝ, αδελφέ, να καταλάβουμε σαν λαός πως για ΟΤΙ συμβαίνει σε τούτο δω τον τόπο, ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ έχουμε μερίδιο...ευθύνης!! 'Εχουμε ευθύνη ΟΤΑΝ ψηφίζουμε (πως ψηφίζουμε) έχουμε ευθύνη ΟΤΑΝ χειροκροτάμε ΑΝΤΙ να γιουχάρουμε-μουτζώνουμε και φτύνουμε τους «γνωστούς» ΜΑΣ. Λάκηδες...Λαλάδηκες...Θόδωρους...Τάσους...'Ακηδες...Βαγγέληδες...και λοιπούς «λεβέντες» που εκμεταλλευόμενοι τα ιδανικά και τα πιστεύω ΜΑΣ, μας «βάζουν» σήμερα να «πληρώνουμε» ΕΜΕΙΣ τα...σπίτια τους, τα...κότερά τους...τις βίλες τους και τα κάθε φορά καθημερινά «λουκούλια» γεύματά τους. Έχουμε ευθύνη ΟΤΑΝ...εθελοτυφλούμε. Έχουμε ευθύνη ΟΤΑΝ...«σκύβουμε» για να μας ανέβουν στην πλάτη (όταν ΔΕΝ σκύψεις...κανείς δεν σου ανεβαίνει στην πλάτη). Έχουμε ευθύνη ΟΤΑΝ το...«εμείς» το αντικαταστήσαμε με το...«εγώ» και τέλος έχουμε την...«ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ» ευθύνη ΟΤΑΝ...φερόμαστε με...ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ «ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος αχάριστου» έλεγε ο Ηράκλειτος και ΠΡΙΝ κάποια χρόνια ο αναντικατάστατος ΗΓΕΤΗΣ-ΑΝΤΡΑΣ και ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΗΣ Αντρέας Παπανδρέου.
Πρόεδρέ μου, ΑΝ «βγει» αχαριστία στις 7 Νοέμβρη, στις 8 του Νοέμβρη το πρωί προκήρυξε εκλογές και «ζήτα» ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ με τον ελληνικό Λαό (μέσω της καινούργιας του ψήφου του) για να σωθεί ο τόπος.  Η μόνη «συνεργασία» που μπορεί να γίνει σε μια ΣΩΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!! ΑΝ και πάλι ΔΕΝ το αντιληφθούμε σαν λαός τότε...είμαστε άξιοι της μοίρας μας σε συμβουλεύω...ΑΣΕ μας στην...τύχη ΜΑΣ! Ξέρω θα σου είναι δύσκολο γιατί είσαι «μαχητής» και «πείσμων» και εκτός...αυτού είναι και θέμα...DNA. Γιατί στην οικογένεια Παπανδρέου στα δύσκολα αναδεικνύουν τα προτερήματά τους. Έτσι, τουλάχιστον, γνωρίζω εγώ! Μην κάνεις πίσω και μην ακούσεις τους «άχρηστους» που ΄χεις δίπλα σου γιατί οι περισσότεροι απ΄αυτούς, αδελφέ, είναι...βολεψάκηδες. Είναι ΑΥΤΟΙ που...ΠΑΝΤΑ...στις εξουσίες δημιουργούν τα...«στεγανά». Είναι ΑΥΤΟΙ που μεταφέρουν τα...ευχάριστα. Τα...δυσάρεστα...ΔΕΝ...«φτάνουν» ΠΟΤΕ. Τα...«καταπίνουν» οι...κουφαλίτσες.


Με την αγάπη μου

Ο φίλος σου κι΄ας σε πικραίνω!!!


Γιάννης Καϋμενάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: