Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Καλούμαι ΕΓΩ να πληρώσω για τους...λεχρίτες που γέμισαν με βίλες τα Δάση ΜΑΣ και τις παραλίες ΜΑΣ, καθώς και με κότερα ΟΛΑ τα λιμάνια της Χώρας;;;

Πρόεδρέ μου,

η οικονομική «κρίση» που μας «έβαλε» στο «ΜΝΗΜΟΝΙΟ» (στα νύχια της...Τρόϊκας) εκτιμώ πως ΔΕΝ είναι μια «κρίση» που «χτύπησαν» τα απόνερα της Διεθνούς «κρίσης».
Πιστεύω πως είναι τα «απότοκα» της Ελληνικής και...ΜΟΝΟΝ «ΚΡΙΣΗΣ ΑΞΙΩΝ». 
Μια «ΚΡΙΣΗ ΑΞΙΩΝ» που δημιούργησε το «σύστημα» σ' ΑΥΤΗ τη Χώρα. Που τη δημιούργησαν φυσικά πρόσωπα με ονοματεπώνυμο και...ΠΑΝΤΑ ατιμώρητα απ΄το 1950 μέχρι ΚΑΙ σήμερα. Άνθρωποι «έφαγαν» το σχέδιο Μάρσαλ ΑΝΤΙ να «φτιάξουν» την μεταπολεμική Ελλάδα. Άνθρωποι «υπερδιπλασίασαν» τα Δημόσια Έργα (δρόμους-νοσοκομεία-υδροηλεκτρικά εργοστάσια-λιγνίτες-λιμάνια κτλ) και τα «ΕΦΑΓΑΝ» οι...εμπριμέ λωποδύτες. Είναι εκείνες οι «οικογένειες» που διαχειρίστηκαν  και διαχειρίζονται μέχρι ΚΑΙ σήμερα το...«τσιφλίκι» που λέγεται Ελλάς και που «ορίζουν» και «διαμορφώνουν» τις τύχες των ανθρώπων της. Άνθρωποι «διαχειρίστηκαν» και...κατέκλεψαν το...«χρηματιστήριο». Άνθρωποι συνελήφθησαν με...εκατομμύρια Ευρώ σε...βαλίτσες και ΔΕΝ «λογοδότησαν»...τελικά!!!
Άνθρωποι «έκλεψαν» μέσω...«δομημένων» Ομολόγων τα Ταμεία (τη σύνταξη...ΜΟΥ).
Άνθρωποι...«παραπλανήθηκαν» στην υπόθεση...«Βατοπεδίου». 
Για ΟΛΑ τα παραπάνω και άλλα πολλά ΟΛΑ αυτά τα «σκουλήκια»...ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ με...«κάτι»...εξεταστικές...επιτροπές του...κώλου (για στάχτη στα μάτια της...«πλέμπας», άλλοι "καθάρισαν" με κάτι κλεισίματα της Βουλής. Άλλοι καθάρισαν με «κάτι» (σύνηθες...που ΠΑΝΤΑ...«πιάνει σ' εμάς τους...μπαμπουίνους) όπως: «αναλαμβάνω...εγώ...την ευθύνη!!!»
Αυτή η «κρίση αξιών» έφερε την οικονομική «κρίση» στην Ελλάδα. Και αντί να δεσμευτούν περιουσίες και να «κατασκευαστούν» ΕΙΔΙΚΕΣ φυλακές για τα...ΓΝΩΣΤΑ...διαχρονικά...εμπριμέ...πιράνχας καλούμαι...ΕΓΩ...ο Λαός, ο Λευκός Απάτσι (σε τέτοιους απευθύνονται) να πληρώσω απ' τη σύνταξη των 400 και 600 ευρώ για «ΕΚΕΙΝΟΥΣ» τους...λεχρίτες που έχουν γεμίσει με βίλες τα Δάση ΜΑΣ και τις παραλίες ΜΑΣ, καθώς και με «επαγγελματικά» κότερα ΟΛΑ τα λιμάνια της Χώρας.
Τιν' τούτοι αδέλφια; Ποιος θα «τολμήσει» να τους...αγγίξει;; (Δεν λέω να τους...μπαζώξει...να τους...μπουντρουμιάσει όπως τους ΠΡΕΠΕΙ)

ΚΑΝΕΙΣ-ΠΟΤΕ

ΖΗΤ'Ω...εγώ (γιατί τρελάθηκα)

Δεν υπάρχουν σχόλια: