Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2009

10-11-2009

Σύντροφε Πρόεδρε Γιώργο Παπανδρέου θα πρέπει να ξέρεις πως ΑΥΤΟΣ ο υπέροχος, ο παράξενος, ο απρόβλεπτος, ο συναισθηματικός, ο ερωτικός, ο υπομονετικός, ο πεισματάρης, ο ρομαντικός, ο ευκολόπιστος και ΠΑΝΤΑ...«προδομένος» Ελληνικός Λαός ζητάει-απαιτεί απ' τον Ηγέτη ΤΟΥ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.
ΟΛΑ στη ζωή, πρόεδρε, έχουν ΟΝΟΜΑ.
Έβγα σύντροφε ΔΙΑΚΑΝΑΛΙΚΑ  και δείξε τη «συμμορία» που «ΕΚΛΕΨΕ» την αξιοπιστία της χώρας ΜΑΣ. Που «ΕΚΛΕΨΕ» τις συντάξεις ΜΑΣ. Που «έκλεψε» την υγεία (εμένα, των παιδιών μου, των εγγονών μου). Που «έκλεψε» την...παιδεία...την εργασία...την ανάπτυξη.
Έβγα σύντροφε και δείξε του «κλέφτες» του Βατοπεδίου, τους «κλέφτες» του χρηματιστηρίου, τους «κλέφτες» με τις offshore, με τις βίλες (στα δάση και στις παραλίες του ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ) και τα κότερα.
Έβγα σύντροφε και ΠΕΣ ονόματα.
ΑΥΤΟΣ ο Λαός με τα παραπάνω στοιχεία περιμένει από ΣΕΝΑ την αλήθεια. ΔΕΝ τον ενδιαφέρει η τιμωρία (είναι μεγαλόκαρδος). Ονόματα θέλει για να τους τιμωρήσει με την χλεύη ΤΟΥ.
Ονόματα θέλει για να τους «δείχνει» ΟΤΑΝ τους «συναντά» .
Δεν ενδιαφέρει η τιμωρία απ' το νόμο (ΟΛΑ μα...ΟΛΑ τα πολιτικά-λαμόγια, οι πολιτικοί-λεχρίτες ΞΕΡΟΥΝ και...ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥΝ τ' αδικήματα τους).
Ενδιαφέρει ν' ακούσουμε-να διαβάσουμε ονόματα γιατί ΜΟΝΟΝ έτσι θα...σφίξουν οι...πρωκτοί στους Αυριανούς ΕΜΠΡΙΜΕ καραδοκούντες πολιτικό-αλητό-κλεφτό-λαμόγιο-λεχρίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: