Πέμπτη 14 Μαΐου 2009

Τέλος τα «πρέπει»: πείτε μας για το ΠΟΤΕ και το ΠΩΣ

Αντιλαμβάνομαι την Κυβέρνηση και τους κυβερνητικούς να... «καταφεύγουν» στα... «πρέπει» (πρέπει να φύγει ο Παυλίδης, πρέπει να... φύγουν οι... Βατοπεδινοί, πρέπει να... να παραμείνει ο Καραμανλής κλπ). Έχουν τόσα «βαρίδια» που όσα «πρέπει» κι' αν πουν... κολλάνε!!!
Εκείνη η...ριμάδα η αντιπολίτευση και μάλιστα οι βουλευτές της τι θα θέλουν τα «πρέπει»; Τι μας πυροβολούν κάθε μέρα και σε κάθε «σύναξη» με το τι «πρέπει» να κάνει το ΠΑΣΟΚ, ο Πρόεδρος κτλ
ΛΕΣ κι' όλοι αυτοί ΔΕΝ είναι το ΠΑΣΟΚ.
ΛΕΣ κι' αυτοί δεν συμμετέχουν στο κόμμα τους.
Εγώ περιμένουν να μας πουν ΤΙ θα κάνει το ΠΑΣΟΚ κι' όχι τι «πρέπει» να κάνει.
ΤΙ ΘΑ κάνει για να ξεθυμώσει τον κόσμο ΤΟΥ.
Δεν αντιλαμβάνονται ότι προκαλούν σύγχυση στον κόσμο; Αμφισβήτηση και αμφιβολία για τις δυνατότητες και του κόμματος και του αρχηγού του; Είναι μια διαλυτική πολιτική συμπεριφορά που δείχνει ή ανοησία ή άγνοια ή... κουτοπονηριά με ό,τι αυτό συνεπάγεται.
Ο κόσμος πλέον έχει βαρεθεί, έχει κουραστεί, έχει αηδιάσει με τα... τεχνητά.. «πρέπει».
Θέλει καθαρές, έντιμες, σταράτες, βλάχικες κουβέντες.
Θέλει να ξέρει ΤΙ θα γίνει. ΠΟΤΕ θα γίνει και ΠΩΣ θα γίνει.
Το «πρέπει» το δικαιούνται ΜΟΝΟΝ οι πολίτες. Οι πολιτικοί οφείλουν να τους λένε ΤΙ θα κάνουν. Οι πολιτικοί το ΤΙ «πρέπει»... ΜΟΝΟΝ στα συνέδρια και στις συνεδριάσεις των οργάνων τους. ΟΧΙ... ΔΗΜΟΣΙΑ!!!
Άλλο είναι να ακούμε το ΤΙ «πρέπει» να γίνει στη χώρα και άλλο είναι να ακούμε (και μάλιστα από πρωτο...ΚΛΑΣΑΤΑ στελέχη) το ΤΙ «πρέπει» να κάνει το ΠΑΣΟΚ.
Τα «πρέπει» από τους δημοσιογράφους και τους δημοσιολογούντες είναι θεμιτά γιατί ΟΛΟΙ αυτοί σ' αυτό τον τόπο έχουν... ξεσαλώσει και δη οι... των ειδήσεων των...8.

Δεν υπάρχουν σχόλια: