Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2009

Η νεολαία παρούσα, οι πολιτικοί απώντες και η πολιτική απούσα

Στο βωμό του «κόμματος» χάθηκε η «πολιτική» σε αυτή την έρμη τη χώρα. Η «πολιτικοποίηση» των πολιτών είναι «αναγκαία» και δη των νέων σε χώρες ελεύθερες-δημοκρατικές. Αποτελέσματα αυτής ποτέ δεν ήσαν αποκαΐδια-μπάζα-ερείπια-φτώχια-ανεργία-νεκροί. Η «κομματικοποίηση» των πολιτών και ιδιαίτερα των νέων σαν αποτέλεσμα, σ' ΑΥΤΗ τη χώρα έχει αφήσει: εμφύλιο-εξορίες-πλουτισμό των λίγων-Μπελογιάννη-Λαμπράκη-Πέτρουλα-λα-Χούντα-Μαντηλαρά-Μουστακλή-Παναγούλη-17 Ν-Καλτετζά-τον μικρό Αλέξη σήμερα και τέλος Ο,ΤΙ συνέβει σήμερα τον Δεκέμβρη μήνα. Ποιός θα σώσει την Ελλάδα και τους πολίτες της απ΄την «επιδημία», τη «μόδα» της καταστροφής; Ποιός θα απαντήσει στα τόσα ΓΙΑΤΙ;; Ποιος θα απαντήσει στο ΠΟΙΟΙ;; Είναι οι μαθητές; Και αν είναι ΓΙΑΤΙ;;Είναι οι φοιτητές; Και αν είναι ΓΙΑΤΙ;; Είναι οι κουκουλοφόροι; Και αν είναι ΓΙΑΤΙ;; Είναι γνωστοί-άγνωστοι; Και αν είναι ΓΙΑΤΙ;; Και αν είναι όλοι μαζί ΑΥΤΟΙ; Το κράτος που είναι; Οι πολιτικοί, οι εκλεγμένοι πολιτικοί, που είναι;
Μπλε-πράσινα-κόκκινα-μαύρα και εμπριμέ «ΓΥΑΛΙΑ» τους «καλύπτουν» τα ματιά!!! ΟΛΑ αυτά τα τραγικά είναι αποτέλεσμα μιας καταναλωτικής κοινωνίας χωρίς όραμα, ιδανικά, αξίες. Βυθισμένοι σε λήθαργο απολίτικη ΑΛΛΑ κομματικοποιημένη και αποχαυνωμένη απ' τα πορνοριάλιτι. Σ' αυτό το χάος, σ' αυτή τη διάλυση του κοινωνικού ιστού πρωτοστατούν τα ΜΜΕ. Τα ΜΜΕ που τρέφονται με αίμα και σπέρμα.
Συναγωνιζόμενοι στην μόνη «αξία» την τηλεθέαση. Δεν βλέπουν πως η χώρα «μικραίνει». ΔΕΝ βλέπουν το μέγεθος των καταστροφών που μας έκανε ΟΛΟΥΣ φτωχότερους. ΔΕΝ βλέπουν πως η τουρίστες δεν έρχονται όταν τα τζάμια των ξενοδοχείων είναι σπασμένα και όταν τα δακρυγόνα διώχνουν το οξυγόνο. Δεν βλέπουν ότι ΚΑΝΕΙΣ δεν πρόκειται να επενδύσει σε αυτή τη χώρα. ΑΝ τα έβλεπαν θα μπορούσαν, ΑΝ ΗΘΕΛΑΝ, να βγάλουν στο γυαλί (αντί τις ντίβες, τα ριάλιτι, τους ομοφυλόφιλους, τους αναλυτές της πλάκας). Καθηγητές-φοιτητές-μαθητές-ψυχολόγους-πολιτικούς-αστυτνομικούς-αναρχικούς-αντιεξουσιαστές και να τους θέσουν ΠΡΟ των ευθυνών τους ΔΕΣΜΕΥΟΝΤΑΣ τους για ΕΙΡΗΝΗ. Για ΕΘΝΙΚΗ ΕΙΡΗΝΗ.
Με κοινή συμφωνία, απ' το ΓΥΑΛΙ:
δέσμευση από τους μεν ΓΙΑ
: αύξηση των χρημάτων για την παιδεία. Αύξηση διδακτικών ωρών ώστε να έχουν πληρέστερη κατάρτιση για να μπορέσουν να αντέξουν στο διεθνή ανταγωνισμό. Αύξηση των χρημάτων για την υγεία. ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ κοινωνικό κράτος.
Δέσμευση από τους ΔΕ: για «ΛΙΓΟΤΕΡΗ» ανυπακοή και για «ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ» ασφάλεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: